Rukensema Kızlar doğumuma son 48 kaldı ama hala ne adam akıllı bi hastanem ya da dokrorum var benmi şanssızım anlamıyorum çam ve sakurayı önerdiler orada doğum yaptınız mı ya da yapan birinden şikayet vs öneri falan duydunuz mu
Esmabz Rukensema orada doğum yapan birçok tanıdığım memnun kaldı bende kontrollerime gidiyorum gayet iyi memnunum. Şu an sadece yaz dönemi olduğu için asistan bakabiliyor bazen bide randevu bulmak zor oluyor o kadar
Rukensema eminenura hep özele gittim devletin de çoğuna gittim ama memnun kalamadım ilgi sıfır özel olsa daha iyi
eminenura Rukensema yaman tıp merkezi var eray balcan var tavsiye ederim instagramdan bir bak istersen kuzum bağcılarda
Gamecan eminenura bnimde doktorum etsy balcan cok memnunum 13 gun sonra bnimde dogumum var insallah aynı zamandada başakşehirde oturuyorum çam ve sakırayı pek tavsiye etmiyolar calısanlar genelde stejer ve ilgi sıfır.
Opheliaaa Gamecan korun istediği bir göz Allah verdi iki göz şeklinde 😆 Ayni zamana denk geliyor dogumumuz bakalim ☺️ uygulamada 14 gün benimde ☺️
Rukensema Gamecan bende ilteriş yaman a gittim geçen gün çok ilgilendi özeller halt yemiş yemiş yanın da bu arada türkiyenin en iyi hastaneai swçilmiş çam ve sakura sizde bi nefeste doğurursunuz inşallah çok az kalmış ❤
Gamecan Opheliaaa umarım zorunlu sezeryan olucam pelimdeki problemden dolayı ilk dogumum insallah kolay gecer🙏
Gamecan Rukensema insallah aynı sekilde sizde az ama stresli gunler gecmek bilmedigi gibi korku ve endişelerde buna ekleniyor ama eray hoca hep pozitif şeyler soyluyor bırazdaha motive oluyorum 🙏