BuSee_ esmerrmm 35. Haftada bebeğim dönmüştü ve doktorumun söylemesiyle başladım eğer bebeğiniz dönmediyse başlamayın derim
Kvsraykt esmerrmm İlk 10 ile başlayın ilk defa başlayacağınız için bacaklarda ağrı yapar hergün 10 10 arttırın 100 e kadar çıkabilirsiniz 37 haftadan sonra hem ebem hemde doktorum önerdi
esmerrmm BuSee_ oylemi ozman randavum var cuma gunu gidince sorayim dönmüsmü donmemişmi hic bilmiyorum
BuSee_ Deletedmom93428 eğer dönmediyse makat gelişliyse bebek daha fazla aşşağıya iniyor bebek yani makat gelişli aşşağıya iniyor canım o da sezeryana sebep oluyo
BuSee_ Hahahh12 dakika olarak değilde canım günde 10 ile başladım şuan 100 tane çekiyorum 10 set halinde yani 10 adet çekip dinleniyorum 10 adet daha sonradan öyle öyle şuan 100 adet yapıyorum dahada artırmadım 100 den sonra
Kvsraykt esmerrmm aynen doktorunuz daha iyi bilir ama risk yoksa yürüyüşe başlayabilirsiniz en başından beri doktorum öneriyor
Kaderx esmerrmm ilk günden itibaren esneme hareketleri pilates yapıyorum yürüyüş yapıyorum. Ve 15 haftalarimda squat başladım 32+2 yim