Aszey2012 Haftamızdayız suyu sınıra yakın biraz fazla çıktı bu durumla karşılaşan var mı böyle olunca ne oluyor ?
Dilekcnkn Aszey2012 Benimde detaylıda çıktı , şeker yaptık ama şekerim yoktu doktor bir sorun olmaz dedi ağrın olabilir belki arada o kadar 32 haftalığım şu anda
Flyderndkk Gebelik şekeri varsa su fazlalığı olabiliyor. Bunun gibi bir çok nedeni var. Doktor bir şey demedi mi?
Vahideozturk2 Benim de su üst sıra yakın dedi, tatlı yiyorsan tatlıyı azalt dedi. Normal de şeker çıkmıyor ama arada şekerimi ölçüyorum, 32 de böyle demişti, bakalım 34 te ne olacak
Aszey2012 Vahideozturk2 tatlı da yemiyorum ama meyve çok tüketiyorum ondan olabilir o zaman çünkü gebelik şekerim de çıkmadı ama düzenli olarak doğuma kadar açlık tokluk şekerime bakılacak bakalım
Mercan42 Amniyon sızıntısı yaşayan oldumu aranızda nasıl oluyor bilgisi olan var mı idrarla farkı nedir 21 haftalık gebeyim idrr yaptıktan sonra kesik kesik idrar gibi birsey yapıyorum tuvalatten cıkana kadar 2 3 kere oluyor Bilgi verirseniz sevinirim ilk gebeliğim daha 🤷🏻♀️