_yagmurcuum_ momiesbabies canım o bende de var hiç canını sıkma profesöre gittim tansiyonunu kontrol altında tutmamız yeterli hiçbirşey olmaz dedi 🙏🏻🤗
bebegimizibekliyoruz1 momiesbabies benim de var ikili testte çıktı üstüne idrarda protein de vardı doktorum her kontrolde idrar tahlilime bakıyor ve 20.haftamdan beri kendi tansiyonuma bakıyorum sürekli sağlıcakla zamanında alalım kucağımıza
Mrv-ElfAda kubrafstkci Merhaba benim de ilk gebeliğim 24+3 üz şuan🥰 Doktor kasım sonu aralık başı gibi gelir dedi❤️
hope-full kubrafstkci ben de 22+6 haftalığım heyecanla bekliyorum 🥰 henüz alışveriş yapmadım nerden başlasam bilmiyorum 😅
hope-full kubrafstkci aslında beşik, puset, süt sağma mak. Biraz da kıyafet var hediye alındı ama kendim ne alsam nerden başlasam bilemiyorum. Ateş ölçer, bebek arabası, bebek odası bu önemlileri halletsem rahatlarım 😅
kubrafstkci Selcans hersey yolunda ama dogm dan korkuyorm🤣 agrilarm nasil olacak fln diye aklima gliyo
Selcans kubrafstkci hep hastanelik olarak regl sancısı çektiğimden onun daha fazlası ama sonu güzel olanı diye motive ediyorum ben kendimi😇 olumsuz düşünürsem hiç yapamam, sizde öyle yapın meditasyon ve nefes egzersizleri korkulara iyi geliyor yani en azından bana öyle size de öneririm 🌸
merveosman2627 kubrafstkci bende 23+3 üm kısmetse aralıkta doğum olacak heyecan ve korkuyla bekliyorum inş sağ Salim bebişlerimizi kucağımıza alırız 🥰
nurn kubrafstkci kubrafstkci 23 aralik gorunuyor tarih bakalim oglum ne zaman gelecek 2. bebegimi bekliyorum😊
glcan87 kubrafstkci merhaba bende 22 + 1 günlüğüm banada aralığın 23 gibi dediler ama sezeryanda bir hafta erken alıcam dedi doktorum bu arada ikinci gebeliğim hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🤲🤲
Embade Bizde 25+6 bakalım 1 aralık gösteriyor ama bende miyom cıktı baya büyük ve vajinayı kapattıgı icin doktorum kesin sezaryan dedi daha da erken gelebilir diye düsünüyorum
uzlet _yagmurcuum_ hayır ya hala tam olarak kesinleşmedi %100 diyen olmadı şimdiye kadar bende ortak renkler almaya çalışıyorum işte napalım 😊