kubrafstkci Aralık ayında doğum yapacak olan hamişler tanışalım sohbet edelim birbirimizden fikir alalm 🥰🌸 ben 24+5 haftalik hamileyim tahminen aralığın 8 de doğum olacak bakalim korkuyorm☹ bi yandan da heycanliyim ilk gebeligim bu arada
Btl_ulusal kubrafstkci 24+6 yım bir gün var aramızda 😊 benim de ilk hamileliğim doğumun nasıl olduğunu çok merak ediyorum 😅 cinsyeti ne bebişin
bebegimizibekliyoruz1 kubrafstkci 21+5 im 31 aralık tahmini doğumum ilk gebeliğim yarışmaya izmirden katılıyorum 😂
Esrakl1 kubrafstkci 22+4 aralık sonu gözüküyor. Benimde ilk bebeğim allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Dugisim kubrafstkci aralık-22 gözüküyor oğlumu bekliyorum bende ama olanli 2. Sezeryan olacağı için bi hafta falan erken olur diye düşünüyorum. Yarın 23. Hafta kısmetse.
hdyogz bebegimizibekliyoruz1 sizinle aynıyız😊 benimde ilk gebeliğim aralık sonu gözüküyor😊 hayırlısıyla sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız inşaallah 🤲🏻 bende adanadan katıldım.
Busra_Yildiz bebegimizibekliyoruz1 bende 21+5 im 🤗 aklımdaki tek düşünce bikaç gün dişimi sıkıp Ocakta doğurabilir miyim 😂 cinsiyet ne sizin bebişin 🌸
momiesbabies Esrakl1 ayy bizde 22+4 üz 😅 ama malesef benden bebeğe giden damarlarda daralma var erken doğum riski olabilir , aralık anneliğinden her an çekilebilirim gibi 😭😣
MinikMercimegim @kubrafstkci 22 haftalığım bende Aralık sonu doğum inşallah. Zaman geçmiyor sanki, 30 lu haftaları iple çekiyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
kubrafstkci Dugisim Didemmmmm yaa kıyamam bende eylülde gidicem 🥰bende özledim kızımı yaa eylul gelsede gitsem diyorm 🥰
Cerenvebebisi Ufuk maşallah bizde 25+1 ama doktorumuz kasim25 falan dedi doğum için siz bizden daha buyuksunuz nasıl oluyor anlamadım ☺️ bu arada sağlıkla kucaklayin inşallah
mutlugebeee Ufuk ben tam 26′yım 1 Aralık görünüyor son tarih o günede kalmaz diye düşünüyorum kasım’da gelir😂 sizin hele hiç kalmaz aralığa😂
Mucize121 kubrafstkci 24 Aralık Benım de ve ilk gebeliğim Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsın inşallah 🙏👼
Annesininbitanesi1 kubrafstkci merhaba 23+5 haftalığım Aralık 10 gibi görünüyor şuan doğumum ilk gebeliğim bu haftalarda kasık agrılarım var onun dışında şükür iyi geçiyor eşya almaya başladınız mı Kızlar ☺️
Oznurakts Annesininbitanesi1 ben hiç eşya almadım. Odası için keçeden süs yapmaya başladım ve battaniye örüyorum🌺🌺 benimde kasık ağrılarım var yürürken zorlanıyorum sizinde öyle mi
kubrafstkci Prlpn8286 Annesininbitanesi1 besik hastane cikisi feln aldm daha cok var diye fazla bisey almadm ama önümüzdeki hafta gardirop bakmaya gidicem yavas yavas odasini yapayom diyorm 🥰
Oznurakts kubrafstkci Bende 22 haftalık hamileyim. 28 Aralık tahmini doğum görünüyor. Kızım olacak inşallah sağlıklı kucağımıza alırız. Sizin cinsiyeti ne? Nasıl geçiyor ikinci trimestir?
Annesininbitanesi1 Oznurakts evet canım benimde öyle birgün sol agrıyor birgün sağ tarafım çalışıyorum yürürken agrı bir anda bir giriyor kalıyorum öyle bi 10 dakika
Kado87 23+5im 2.oglumu bekliyorum ilk oglum.23 aylik bizim evde durumlari az cok tahmin edebilirsiniz heralde yakinda hunimide takarim gelirim buraya🤣 idari iznede cikiyorum bu hafta is bana ilac gibi geliyordu simdi survivor baslicak sanirim🤣🤣🤣🤣
Prlpn8286 kubrafstkci Bugün tam 25 hafta 😊 2 Aralık için sezeryan günü verdi doktorum bakalım bizim kızçe ne zaman gelmek isteyecek 😆
Hilalyrdkl kubrafstkci bende 21+6 haftalığım . Tahmini 29 Aralık benim de ilk gebeliğim . Ama erken mi gelir geç mi bilemiyorum . 🙂