Oznurunkoftesi zeynepin_annesiiii ben de 36+4teyim. 1-2 hafta önce çok oluyordu göğüs kafesime batıyordu sanki. Ama şimdi karnım biraz daha aşağıya indi sanırım. Bebiş de kafayı sağ alta çekmiş biraz daha. O yüzden çok şükür son günlerde rahatım. Sütyen bile takamıyordum nefessiz kalıyor gibi oluyordum. Sizin de inşallah birkaç güne geçer 🌸
AysezulalGvn zeynepin_annesiiii 33 haftadan selamlar benüm şimdiden batıyor minik güzel paha biçilmez tekmecikleri bazen acıtıyor bile :(
shinemuu zeynepin_annesiiii Benimkinin bacakları biraz uzunmuş. Kaburgalarıma dahıyor sanırım. Öne eğilemiyorum bazen.
Elifkalacos 36+3 olduk geceleri uyuyamıyorum 🤦🏻♀️ sol tarafa yatmaktan hissetmiyorum artık orayı bide kızlar soluma yatıyorum ama ağrı batma oluyor rahat edemiyorum sizde de öyle mi 😕
zeynepin_annesiiii Elifkalacos ben şuan rahatım ama özellikle akşamlari yemekten sonra çok sertlesiyo batıyo birde
Elifkalacos 🤦🏻♀️ dimi zorla yatmak zorunda kalıyorum kaç tane de yastık var sıcak bir yandan 😕 işte saat böyle böyle sabahı buluyor