vbckmk Özellikle tecrübeli anneler bebeğime hangi ay kıyafetler almalıyım kimisi 0-3 ay hiç alma 3-6 aydan al diyor kafam karıştı sizce nasıl yapmalıyım
iremyasar vbckmk 0-3 ay bence almalısınız bende daha doğum yapmadım ama yenidoğan ve 3 aylık aldım ilk zamanlarda çok fazla ihtiyaç duyarsınız yeni doğan bebekler çok fazla kusabiliyor üstü sıklıkla değişmesi gerekiyor 3-6 aylık kıyafetleri ozaman giydiremezsiniz büyük olur
Dilekcnkn vbckmk Ben hep 1-3 ay aldım 3-6 ay almadım bebek daha minnacık 3-6 ay aşırı büyük olur her bebeğin kilosu farklıdır
Sulee_ vbckmk 3-6 yenidoğan için çok büyük oluyor 0-3 de al ama çok alma kirlendikce yıkar yıkar hemen kullanırsın ben yenidoğandan 0-3 3-6 her beden aldımm bebekler ilk doğduğunda çok küçük oluyorlar 3-6 çok büyük gelir ilk aylarda
Merve_0109 vbckmk Ben 0-3 aylık aldım yetecek kadar 3-6 çok büyük olur o daha el kadra içinde kaybolur
shinemuu vbckmk 0-3, 3-6, 6-9 ay aldım. Çoğunluklu olarak 3-6 aldım o aylar daha çok kullanılır diye. Bu şekilde daha mantıklı geldi bebek büyüdükçe giysisi de hazır olmuş olacak hem.
Melek3 vbckmk 0-3 al el kadar çocuk koskoca kıyafet içinde gömülüp kalacak ne giydiğini yakistirirsin ne başka bişi tulum falan bacağını bir toplasa öteki bacağının içine girer ben 15 tane kıyafet aldm nerden baksan en az hep 0-3 sünepe gibi bol giyecegine 3 ay sonrasına da Allah büyük alirz
Yeppudaa vbckmk yaz bebeği olduğu için 0-3ay kısa kollu zıbın o kadar çok aldım ki.. 3-6 ay zıbınlar aldım sonra alt üst aldım 6-9 daha almadım .
Birkuzucukbeklerken vbckmk benim de ilk bebeğim ama yiğenimden biliyorum o kadar hızlı büyüyorlar ki siz bile şaşırıyorsunuz o yüzden çok fazla 0-3 ay almadım ben