Seda_nrr Parsss kalbime ağrı saplandı @offlineanne 600 lira verdim bileydim uçak bileti alır gelirdim hiç değilse o paraya hem Malatya görmüş hemde bebemi görmüş olurdum abnajsjsjsksk
offlineanne Seda_nrr hakikaten malatyayı gezip gidebilirdiniz ya bende üzüldüm şimdi :D neyse yolunuz malatyaya düşerse misafirim olun mutlaka :d
Seda_nrr offlineanne Yaaaa güzel kalbini seveyim 🥰 enişteler hep Malatyalı bende Maraşlı bi gün düşer yolum inş 😅
Aslihan949494 offlineanne 🤣🤣🤣🤣 ben bir kere detayliya girdim 34 haftamda kontrolde bebekte gerileme çıkınca tekrar perinatolojiye yönlendirildim 2 kere gitti benden ama fiyatlar aşırı pahalı ya resmen soygun
offlineanne Mamasita ay maşallah darısı bana bir sonraki gebeliğime inşallah :D verin ya bişe olmaz bebek başı 500 tl olarak düşünün hala rekoru geçemediniz :D
Mamasita offlineanne aynen İstanbul’da yaşıyorum zaten buraya göre normal tüp bebek bacım o yüzden ikiz 😍
Mamasita offlineanne ben yumurtlama takibi klomen ve çatlatma iğnesi ile ikize hamile kaldım geçen sene düştü sonra da olmadı tüp bebek yaptık oldu ama sürekli yatıyorum üç aydır progestan iğne oluyorum zor yani
offlineanne Mamasita Allah yardımcın olsun bacım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yapabilecek bişeyim olursa söyle
tugba_44 offlineanne Yani ben aradım 24 haftaya randevu almıştım sordun özellikle serdar hoca ya randevu verdiler sadece muayene ücreti dediler
Mamasita offlineanne amin canım allah razı olsun dua etmen yeter hemşerim 😍 bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım