Havva1995 Arkadaşlar ateşim var sağ göğsüm açıyor sagıyırum elektrikli süt sağma makinası ile ama yine de açıyor ne yapmam lazım sezeryan ile doğum yaptım 19 gün oldu
[silindi] Havva1995 bol bol emzirip veya sağdınız mı? Sütü tam boşaltmanız gerekiyor. Bir süre sonra göğüs terbiye oluyor. En azından bende öyle olmultu.
Fatmamuduk Havva1995 Ilık bi duş al göğsünü bebek yağı da z.yağı da olabilir yağla ve masaj yap sert olmalısın arkadan gögüs ucuna doğru, sağma makinan varsa sağım yap masajla birlikte Eğer eşin falan varsa o yapsın masajı bende de oldu bu şekilde bebek emdikten sonra dediğim gibi yaptım geçti şükür
demirbaggulbahar Havva1995 Ben 7 aylıkken hamileyken mastit oldum şansıma 🤦 Tüm kemiklerim ağrıdı bol bol sıcak suyla yeşil sabunla yıkadım 1 haftaya geçti çok şükür.
Havva1995 [silindi] bebeğim küvezde 19 gündür dua edin inşallah 🙏🏻😔 evet sürekli süt sağma makinası ile sagıyorum ama yine açıyor bugün bi ateş oldu sağdım yine
[silindi] Havva1995 Allah şifa versin, tez vakitte küvezden çıkıp sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
Fatmamuduk Havva1995 ben anlatamadım 😖 kol altı sınırından gögüs ucuna doğru elini yumruk yapıp gögsünin her tarafına aynı sert yumrukla yapıcaksın canın yanar ama dayan
Havva1995 Fatmamuduk hm anladım o arada süt sağma makinası ile sağım yapıyım mı ve çocuğa götürsem o sütü zarar olmaz demi
Havva1995 Fatmamuduk tamam Zeytinyağı ile duşta sıcak suyun altında yapayım sonra dediğin yumrukla yapayım sonra süt sağma makinası ile sağarken bidaha yapayım 😔
Fatmamuduk Havva1995 bi kez de geçmiyor kuzu onun ateşi sıtması, ne zaman başladı bu ağrı ateş sende? Ben 3gün çektim ateşi ara ara da sıtma tuttu, o sertlikte bi kaç gün sürüyor ana senin için rahat etmezse bi git doktora mastit ilerlerse daha zor oluyor
Havva1995 Fatmamuduk ateş bugün ilk defa oldu sertlik arada oluyordu ama geçiyordu bugün agrı oldu bide
Lifemam Tanidigim birine dokturu lahanayi haslayip sarmasini soylemisti gogsunu ve ertesi gun duzeldigini soylemisti bir arastirin isterseniz cok gecmis olsun 🙏🏻