Redpepper Herkes başka şekilde kullanıyor galiba tam doğrusu nedir? Ben önceden suya yasin, meryem, felak, nas, ayetel kürsi okuyup koysam, sancım başlayınca da otu suya atsam diyorum ama bilemedim
Azra57 Redpepper sancı başlayınca hafif ılık suya koyuyosunuz içine yasin kısa süreler okuyup üfleyin içiniden ne gelirse okuyun ve sancı çeken kişiye içirin ara ara dogum bittikten sonra da çıkarın sudan
Selma_aygun Redpepper canım 4 cm açıklıkla yatisim yapıldı sancım vs yoktu suyum hastanede patlatıldı sonra sancılarım başladı 6 cm açıklığa ulaşıldığında eşime söyleyip otu suya koydurup Meryem suresi Felak nas Ayetel Kürsi okumasını istedim yaptı eşim hemen sancılarım sıklaştı ebe bundan sonraki 2. Çatı kontrolunde dogurursun kesin dedi ama ben ilk çatala çıktığımda doğurdum 7. Cm olmuştu ve çok hızlı bir şekilde tam açılma oldu
Gizemin-minnakI @Redpepper sancınız başladığı an suya koymanız gerekiyor . Aynen o duaları okuyup suyunu içmeniz de lazım. Sonra doğum bitince de hemen sudan alınması gerekiyor . Benimde bildiğim böyle .