BraBozlak 33 haftalık hamile annelerEnfeksiyon sorunu olup neler kullanıyorlar ya da neler önerirsiniz
Duygu BraBozlak 32 haftalığım idrar enfeksiyonu sürekli tekrarlıyor philoseptly 100 mg bi sabah bi akşam tok içiyorum doktorum yazdı
idemGnerDurgun BraBozlak bol bol su ve temiz iç çamaşiri öneririm.. hamılelıkte ılac cok kullanmamak gereklii.. birde her yerde tuvalete grmeyelım. Bndeee olmuştu ama bunlari yaparak gecti
BraBozlak Duygu Magvital Kullanıyorum doktorda bana bunu yazdı canım erken doğum riski olabilir dedi enfeksiyondan dolayı inşallah olmazFaydası oldu mu ilacının ben iki haftadır kullanıyorum da pek faydası olmadı kaşıntı falan da var
Duygu BraBozlak enfeksiyonda erken doğum riski var canım doğru ben ilacın etkisini gördüm iyi geldi her kontrole gittiğimde idrar tahlili alıyor doktorum
NeslihanCaykara 34.hafta başlangıcında gittim her ihtimale karşılık monurol verdi 2 tane ve magvital verdi
BraBozlak idemGnerDurgun Teşekkür ederim canım inşallah benimkide geçer erken doğum riski olmaz inşallah kaşıntı var kaşıntıda çok kötü ya inşallah geçer teşekkür ederim