Emineciddi Aranızda cinsiyet şu denilip değişen varmi çok merak ediyorum 11 de kiz dedi ama içimden hep erkek gelio 16 olduk yarın dr kontrolümüz mucize olurmu
Slcnslcn Emineciddi ben hamileligimi duyduğum ilk andan itibaren erkek hissettm. 12. Haftada %60 kiz dedi doktor. 14. Haftada %100 erkek dedi. Su an 21.hafta bitio oglumuz olacak nasips.
Aslihan233 Slcnslcn Bana doktorum erkek dedi başka doktorlar kiz kızım diye seviyorum gönlüm erkek diyor kiz gibi deyil kiz deseler bile inanmıyorum ya
Emineciddi Slcnslcn ya ıste demekki erkenden pipi gozukmuyo zaten 9 cm çocuk pipi nasıl gözüksün dimi rabbim banada yaşatsın o mucizeyi
Slcnslcn Aslihan233 çok ii anlıyorum. Tamamen hislerle alakali. Annelik icgudusu sanirim.🙈 ilk kiz dediğinde bnde inanamadim ama ben erkek hissediyorum dedm. Yanlis demek hissettgn dedi herkes. Bidaki muayeneb ne zmn o zmn netleşir artik.
Mavi1 Emineciddi değişmedi yani daha detaylı ultrasona girmedim ama baştan beri erkek hissettim. 12. haftada öğrendim ve 16+4 tekrar erkek dedi 😊 haftaya detaylı var işte bakalım ne olacak 😍
mucizemizibekliyoruzz Emineciddi valla bizimki 2 kontrolde de uyuyordu göstermedi zar zor öğrendik. Şans
Derin_34 13. Haftalığız ve doktor dün kesin olmamakla birlikte erkeğe meyilli gibi dedi ama gönlüm hep kızdan yana değişir mi acaba hayırlısıyla sağlıkla kız evladı nasip etsin rabbim diye dua ediyorum hep:) haftaya bida gidicez bakalım