Bebek9 Bende aynı postu paylaşacktım beklemede kalıyım😂 internette 12 haftada diyor ama biz 12+3 olduk covittim karantinamın bitmesine 2 gün var bittiği gün gidecem
Ftmersoy Bebek9 10 14 hafta arasi yaziyor. Bir yazida gördüm 14.haftada yapılıyor yaziyor ikili taramaya aklimda soru isareti kaldi. Geçmiş olsun buarada
SayeMom Ftmersoy tam 11 ken yaptırmıştım sanırım o civarlardaydı temiz çıktı sonucum başkada test yaptırmadım gereksiz
Ftmersoy SayeMom anladim teşekkür ederim kromozom sayısına ense kalınlığına bakiliyor sadece 10 14.haftada 🙂
Denizyildizii mor_menekse1 Yüzde yüz doğru sonuç vermiyor. Sadece ihtimalden bahsediyor gerek görmedim
bgymuk bizim doktorumuz da ense kalınlığı iyi bence gerek yok dedi. bazen bazı anneleri çok üzüyor o testler ve doğunca bebekte hiç bir sorun olmuyor.
mor_menekse1 bgymuk ewt o yüzden iki arada kaldım bende Rabbim korusun hayırlı Sağlikli ewlatlarımızı olsun inşAllah
Gizemmihra Bende yaptırdım herseyi iyi ultrason da sıkkntı çıkmadı ense kalınlığı iyiydi kanda biraz risk çıktı şimdi düşünüp duruyorum keske yaptırmasaydım dedim