Miramerve Hanımlar hani grip olursunuz da ağzınızın tadı gider ya bütün gün öyleyim ağzımda kötü bir tat garip bi şey neden oluyor olabilir ? Yemek yerken tat alıyorum geçiyor sonra geri başlıyor bu da midemi bulandırıyor.
Mrv1007 Miramerve 10. Haftamdayım hala aynı tat ağzımda, sizi o kadar iyi anlıyorum ki 😭 o tat yüzünden sürekli bulantım oluyor evde öğürüp duruyorum. Tek umudum ilk üç ay geçince bitmesi🙏🏼
Sogancik Miramerve o benim 13-14 e kadar sürdü. Resmen ağzımın içinin tadı farklıydı. Perişan etmişti beni.
Happy-41 Miramerve hamilelikten kaynaklaniyormus o benimde öyle ilk aylarda öyleydi bi ara düzeldi gibi oldu şimdi yine öyle çok kötü bi his doğumdan sonra normale döner umarım ağzımın tadı.
mor_menekse1 Miramerve aynen bnde 9. Haftadayım agzimda acı bir tat hiç hoş değil ya ne yediğimden anlamıyorum 😅
Miramerve sareninannesi1 gerçekten mi ya 😔geçmeyecek mi çok sinir ediyor bu durum beni midemi çok bulandırıyor
sareninannesi1 Miramerve valla bende hep bi ümitle bekledim geçti geçecek diye olmadı hep sakız şeker geçiştirdim o tat yüzünden ağzım hiç boş kalmadı yani inşallah sizin ki ilerleyen zamanda geçer 🤷♀️☺️