Korona testim pozitif çıkmıştı yaklaşık 7 günün dört günü hastanede yattım evdeyim şükür bir kaç gündür. Hastanede zaten çok kötü şeyler yaşadım bununla alakalı post açmıştım . Gerçketen bu hastalık çok zor çok ağır geçirdim kusmalarım hala devam ediyor ateşim yok şükür hem size de bilgi olsun diye yazıyorum hemde danışmak için yazıyorum. İki gündür geceleri kan ter içinde kalıyorum, birde değişik halisilasyonlar görmeye başladım sizde korona da psikolojik sağlığınızı zedelediniz mi? Kok ve tat almıyorum bunun için bitkisel bir karışım yaptı eşim daha iyim ; zencefil, zerdeçal , udi hindi çok az karıştırıp 8 kaşık balla karıştırıp yiyorum sabah akşam iki tatlı kaşığı biraz daha hafifledim onunla. Onun dışında vajinamda kaşıntı çıktı bu hastalıkla beraber mantar değil muhtemelen enfeksiyonu oradan atıyorum idrarım pembe geliyor bazen bunun için de tabi ki bir şey yapamıyorlar koronasın diye çözüm olarak biraz karbonat ve elma sirkesi bir kapta karıştırıp pamukla tunik yapıyorum az da tuvalette oturuyom hemen çamaşırımı çekmiyorum oda hafifletti ağrımı. İlaç kullanamıyorum malum yatarken verdikleri serumlar o iğrenç hastanede kollarımda kan toplanması yaptı sizde dikkat edin olabildiğince ilaç almayın . Gördüğüm halisilasyonlar beni çok yoruyor kafama bir şey takılıyor gibi oluyorum . Hamilelikten midem yanıyordu zaten şimdi iki katı yanıyor sizlerde durum nasıl?