Ilayda11 20 bebek bezi Agoz mendılı 2 muslın 2 Bi orta Bi kalın battanıye 1 doktora takım 2 yedek takım 4 cıtcıtlı bady 4 eldiven 4 corap 2 tulum Ne olur ne olmaz emzik ve bıberon Benim için Gogus ucu krem Pjama takımı Hastane bezi Terlık Corap Atlet, kilot Cıkarken giyecegim elbise Makyaj malzemesi Şuan aklıma gelen bunlarr Oturdugum yer hastaneye pek yakın degil eksık olmasın fazla olsa da olur gidip gelirken ulaşım sıkıntı aklınıza gelen olursa lutfen yazın
Deletedmom23234 Ilayda11 Deodorant koy bence yani ben ne olur ne olmaz koydum🤭 onun dışında kendine yelek al hava ne kadar sıcak olursa olsun ağrılar için birebir. Ha birde sıcak su torbası ❤️
Ilayda11 Ysmmmnn deodorant sızce alayım mıı hiç Bi koku surme vucuduna bebek Anne kokusunu bilsin dediler ama ben emın olamadım
Deletedmom23234 Ilayda11 Korkma yahu bende sezaryen olcam valla basit he😁😁 şaka maka dediklerimi yaparsan ağrısız bir şekilde atlatabilirsin❤️ sade nescafe, bitter çikolata koy demiyorum çünkü alırsınız bir yerden. Haa birde kayısı hoşafı da olsun 😘
Ilayda11 Deletedmom23234 ya korkum yoktu ama dogumum bu haftaiçi ister istemez cok gerılıyorum kendımı sakınlestıremıyorum da 😂😭😭
Deletedmom23234 Ilayda11 Ayy Kıyamamm🥺❤️ Düşünsene bebeğini kucağına alıcaksınnn öpüp koklayacaksın 🥺🥺🥺 ben bunları düşününce korkumu yeniyorumm🤭🤭
Zhraaltun Zeynep_49 amelyttan cikimca altinjz onu seriyolar ayağa kalktiktan snrada hasta bezii koyuyoalr onunuze ama bn rahat etmedim depent aldim kullandm daha raht aban gore
Deletedmom23234 Zeynep_49 Ayyy ağrı için birebirrr ebem önerdi mutlaka koy çantana. Bir nevi epidural gibi düşün. Ağrın olduğunda sırtına beline koyduğun an rahatlıyor . Tabi doğumdan sonra 🤭
Deletedmom23234 Seda_nrr Yavv basit 😁😁 bak aşko sıcak su torbası, sade nescafe, bitter çaklıt, kayısı hoşafı, yelek, he bide tülbent. Ay böyle de savaşa gider gibi olduuğğ sjsjajaja😁😁😁 ama bana dua etçen bak ağrın sızın olmicak