Fasulye24 tugcemma ben korkmuyorum aksine kendimi hazırlarım şimdiden normal yada sezeryan diye doktorum beklicen dedi bende bişey diyemedim 😂
satigul Fasulye24 Aynen ve fiyatlar aşırı pahalı. Dışarıda konseptli yenidoğan çekimlere hem daha uygun hem de daha güzel.
satigul tugcemma Evet çekimler çok iyi değil. Kuzenimin kamerası var o ekstra çekim yapacağı için çok takılmadim ben ama olmasa da hastaneye foto cektirmezdim. Çok güzel yenidoğan konseptler oluyor başka fotoğrafçılarda😊
tugcemma satigul Benim de dışarıdan belirlediğim birkaç fotoğrafçı var. Onlardan gün alıp onlara çekim yaptırmayı düşünüyorum. Bana kalırsa en güzel çekim bebek doğumunu izleyen ilk 2 hafta içinde oluyor. 😍
Aylin-Sahin angime merhaba ☺️ Benimde doktorum halenur hoca şuan 34+3 deyiz sanırım halenur hocaya giden fazla yok buralarda🙈
angime Aylin-Sahin evet ben de çok az karşılaştım, siz ne zamandır gidiyorsunuz, ben de 33+3 teyim şu an başından beri gidiyorum
angime Aylin-Sahin evet daha bu salı kontrole geldim hatta. Doğum şekliniz belli mi, bizim henüz sıradışı bir durum olmadığından normal ilerliyor
Aylin-Sahin angime bende 36. Haftamda gitcem kontrole şuan bi problem yok normal doğum olarak ilerliyoruz bakalım 2 hafta sonra nst gircem ilk defa
Birgul Melistr @Fasulye24 forum kuralları gereği sosyal medya çağrıları yasaktır. Devamı olduğu takdirde forum kullanımınız engellenecektir. Mutlu forumlar 🌸
Nesli-12 ilkgozagrimhavinim peki şimdi nereye gidiyorsun evet ilk hamileliğimde sevda hanıma gittim doğumumu da o yaptırdı