Chemstry tugcemma evet az kaldı elimiz kulağımızda bekliyoruz 😂benim sezeryan olacak ben kamnsulandırıcı iğne kullandığım için normal doğum istemiyor ahter hoca
Fasulye24 tugcemma özel olunca herşeyden bi şekilde zam geliyor bişeyde diyemiyorsun duyunca kalıyorsun öyle 😁😁😁
Chemstry K88_ evet çok şükür memnunun😊 belkide en problemli hastasıyımdır ona rağmen hep pozitif enerji veriyor sağolsun😊
tugcemma Fasulye24 Aynen öyle 😂😂 Acaba eski hastalara yeni fiyat mı uyguluyorlar? Bu cmt kontrolüm var. Sorayım ben bi😊
Fasulye24 tugcemma paketi o anda Alman gerekiyor bana öyle dediler aldığın zamanki fiyatı uyguluyorlarmış
K88_ tugcemma hoş bulduuuuum ❤️ başından beri Ahter hocaya mı gidiyorsunuz benim daha 11 haftalık ve ben çok memnunum şu ana kadar ❤️🌸
tugcemma K88_ Aynen, arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Beşinci haftadan beri onunla devam ediyoruz. Enerjisi çok yüksek ve iyi bir insan gerçekten 😍
K88_ tugcemma kesinlikle ben de çoook sevdim Sena hanımı da aynı şekilde 😍❤️ Nasıl peki normal doğumu destekliyor mu Ahter hoca konuştunuz mu hiç biz daha o konulara tabi girmemize çok yol var :)
tugcemma K88_ Geçtiğimiz hafta konuştum. Normal doğum istediğimi belirttim. Destekliyor ancak pilates, yürüyüş vs rahat bir doğum için yapman gerekenler dedi. Yürüyüş zaten yapıyordum. Pilatese başladım 😊
Fasulye24 satigul kesinlikle katılıyorum Mehmet hocayla başladım hala ona gidiyorum gerçekten çok memnunum bende
momkd Fasulye24 kendi isteğimle evet bebek biraz minik bi bebek riske atmak istemedim o yüzden sezeryan