tugcemma Maltepe Medical Park hastanesine giden hamiş arkadaşlar, gelin tanışalım. Kime gidiyorsunuz? Kaç haftalıksınız? Hastaneden memnun musunuz? 😍❤️❤️❤️
ilkgozagrimhavinim tugcemma benim doktorum kartal birlik hastanesindeydi, maltepe medicalparka geçti daha 1 hafta oldu. Kontrole gitmedim henüz. Doğum ücretleri nasıl biliyor musunuz? Muayene ne kadar veriyorsunuz bide.
angime tugcemma selam, ben de maltepe medikalparka gidiyorum, doktorum Halenur Hanım. 33. haftadayız.
tugcemma ilkgozagrimhavinim Muayeneye yeni zam geldi. Sizin doktorunuzun ücreti 215 diye duydum. Doğum ise 5000 TL. Süsleme dahil. ☺️
ilkgozagrimhavinim tugcemma peki eşleri doğuma alıyolar mı? Refakatçi için aşı veya covid testi zorunluluğu var mı? Normal ve sezeryan ücreti aynı mı? Bir de son olarak hastaneye ziyaretçi alıyolar mı? Çok sordum ama🙈
angime momkd ayy sağlıkla gelsin inşallah. Deneyimlerinizi buraya da yazar mısınız, çok merak ediyorum
Fasulye24 momkd merak ediyorum sezeryanı sizmi istediniz acaba mehmet hoca çatı muayenesi yapmıyor çünkü sona kadar bekleticem dedi banada bende normal düşünüyorum inşallah
tugcemma ilkgozagrimhavinim Valla bu soruların yanıtını ben de merak etmiyor değilim 😂 Anneden PCR testi isteniyor, 200 lira ücreti var onu biliyorum ama 😊
angime ilkgozagrimhavinim normal ve sezeryan ücreti aynı ama diğer soruları hala sormadım ben de daha bugün gittim kontrole hatta. Sonraki gidişimde sorcam
Fasulye24 ilkgozagrimhavinim normalde sezeryanda aynı fiyat refakatçi eşiniz yada annenizde olabiliyor ama pcr testini bilmiyorum büyük ihtimalle isterler ama diye düşünüyorum
ilkgozagrimhavinim tugcemma evet o testi her hastanede istiyolar biliyorum. Eylülün başında randevum bende bi sorayım bakalım hala kararsızım doktor değiştirip değiştirmemekte ama.. Pendik MedicalPark şeyma hanım veya 7 aydır devam ettiğim doktorum maltepe MedicalPark sevda hanım.. Kararsızlık çok fena bişey🤦🏼♀️
tugcemma angime Benim de aklımı epidural olmaması biraz bulandırdı. Gece doktoru yokmuş sanırım, onunla ilgiliymiş
Aylin-Sahin angime merhaba ☺️ Benimde doktorum halenur hoca şuan 34+3 deyiz sanırım halenur hocaya giden fazla yok buralarda🙈