Yasminsedat Özel oda olursa alınıyo diye biliyorum ama tamda emin değilim pandemiden dolayı bir kaç arkadaşım orada doğum yaptı tek refakatçi kaldı yanlarında 🤔
ozlem6610 Yasminsedat peki refakatciden haric görmek icin falan aldilarmi hasta katina onda bi bilgin varmi acaba
Yasminsedat ozlem6610 Ewet belli saatler içinde çok kalabalık olmama şartı ile içeri giriş açık 🤗 ben gidip bebişi görmüştüm annesi kız kardeşi eşi yanındaydı ☺️
ozlem6610 Yasminsedat yenimi oldu peki canm yoksa daha oncedenmi. Uzun sureli tutuyolarmi yoksa kisa kisami aliyolar herkezi.
Yasminsedat ozlem6610 1 ay olmak üzere canım özel oda tutmuşlardı eşi çok rahatlıkla girip çıka biliyodu
ozlem6610 Yasminsedat ben refakatci sadece esimi istiyorum o yonden sey olmazda kayinvalidem falan normal gormeye geldiginde acaba sknti yaparlarmi biandan corona cogaliyo ya kapatirlarmi acaba yada aliyolar kisami aliyolar bilgisizlik kotu ya
Yasminsedat ozlem6610 Eylül 22 bir arkadaşım daha doğum yapacak çağlar bey olması lazım dr özel oda tutacak yine bilgi veririm öğrenip ☺️ Tabi tarihler aynı olmazsa gerçi yarın bi sorarım yinede
Yasminsedat Bende aslında orda doğum yapmak istedim ilk başlarda birde gittiğimde özellikle dikkat ettim oda temizliği çok iyiydi yeni yapıldığı için özen gösteriliyodu çok kararsız kaldım doktor değişikliğinden de biraz korktum açıkçası
ozlem6610 Yasminsedat siz nerdr dusunuyosunuz peki halen cumhuriyet uni. Mi yoksa numune falanmi. Özelemi gittiniz o hastanede yoksa polikilinik tarafimi. Aynen o dusunce var az o doktor degsiyo diyolsr bazilari okudugum kisilerde
Yasminsedat ozlem6610 ben Medicana ya gidiyorum ama yine korkularım var çünkü direk sezeryan gözüyle bakılıyor açıkçası bir defa numüne hastanesinden Levent Kandemir gelmiş ona gittim bi o normal doğum dedi çok endişeliyim 🤦♀️
ozlem6610 Yasminsedat doktorda ozelmi ay iyi olur canim ben hem sivasin doktorlarini yerlerini bilmem hemde turkiyedekileri ben dogma buyume yurtdisindanim ordan geldim 2 senedir burdayim turkiyede yozgat akdagmadeninde bilmemezlik kotu oluyi buranin sartlarini falan.
ozlem6610 Yasminsedat canim özellere guvenme pek herkez aynisini diyo okudugum kisiler ozeldekiler sezeryan diyomus devlet normal ozel herzaman kolaya kacar en cokda para icin
sivlimglsh Yasminsedat şu an Levent beyde medicanaya geçti. Sen hangi dr gidiyorsun hemen Sezaryen dediler sana bir sıkıntı mı var? Ben de medicanaya gidiyorum dr hiç de sezaryen taraftarı değil.
Yasminsedat ozlem6610 tabi ünide Begüm kurt çağlar bey bunlar özel bakıyo sadece üni olduğu için tahlil ücreti vs vermiyorsunuz çağlar bey şimdi duyduğum kadarıyla oranın baş hekimi olmuş
Yasminsedat ozlem6610 en büyük korkum bu o kadar karşıtıki aklım stres yapmamak elimde degil 30+5 olduk acaba doktor değişikliği sıkıntı olurmu bu haftadan sonra
ozlem6610 Yasminsedat bence olmaz diye biliyorum daha haftan cok var baska hastane doktor gitme imkanin varsa bide baska hastaneye git bakdir belki orasi senin daha aklina yatacakdir