Fundakarakus Asfgghjjcansu12 ay insAllah ya hepimizin kucağı boş kalmaz insAllah🙏🏻 Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız🤩
58ee busra2253 adetten 1 gün önce 232 idi bir gün geçtikten sonra 566 idi 1 hafta sonrasında zaten keseyi gördük
Merveglls busra2253 Merhabalaaar benim ilk beta değerim 68 di 4 gün sonra 343 oldu doktorum 2 günde bir 2 katı artması saglıklı bir gebeliğin olmasına işaret demişti 😊
Morvampir Benim regl günümden 2 gün sonra 280 di 5 gün geçti hala baktırmadım 6 haftalık olunca doktora giderim artık 2. Çocuk rahatlığı sanırım 😎
minikcivciv- Serifegul acile gitmiştim en son değer orda çıkmıştı doktora gitmek için 1 hafta daha beklicem başta gittiğimde çok erkendi bulantım yoktu bu ara kötüyüm
Serifegul minikcivciv- zaten 2 günde değerin yükselmesi bekleniyor canım benimde gittiğimde doktor 2 gün sonra gel dedi benim o zaman için 3 4 haftalık baya küçüktü
minikcivciv- Bebek9898 şuan resmen beni anlatınız yaaa aklıma bile gelince yemek yemek midem bulanıyor resmen çok sağolun inşallah tez zamanda atlatırız bu süreci aşericeğimiz günlere🥰 🙏
Eda-1997 busra2253 merhaba benim ilk öğrendiğimde 25,54 dü 1 hafta sonra tekrar baktırdım 2057 çıktı ☺️
Seross10 busra2253 Adetimi 1 hafta geçmişti 1163 çıktı tek sefer test yapıldı kanda bakıldı artış izlenmedi
Nehir-Poyraz Portakalimsi545 ohhh çokda güzel artmış gözün aydın canım sağlıkla kucağına almakda nasip olsun inşallah 🥰🤲🏻
busra2253 Portakalimsi545 canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına ☺️ Bu ayda benim olur inşallah
Blossom00 Tomrishatun Gerçek felan yok ortada bidaha bak en son kaç olmuş farkındaysan değeri çok güzel artmış durduk yere bilip bilmeden yazmana kızıyorum sana bu üslupla denilince moralin bozulmuyor demekki bişey demiyorum artık
Bebek9898 Tomrishatun sizin değerler kaçar kaçar artıyor acaba merak ettim ? Normal artan bi değere hangi bilgi ile kimyasal deyip anne adayının moralini bozabilirsin ki?