Blossom00 Tomrishatun Yazdıklarını gördükçe cevap vermemek imkansız oldu sanane sanane herşeyi pat pat demek zorunda mısın o kendi bilmiyor mu neyin ne olduğunu banada adetim geciktiğinde pat diye stresten yazdın ama hamileyim durduk yere insanın moralini bozmaktan başka bir işe yaramıyosun kimseye asla bu şekilde yazmadım ama sen çok kötü kalplisin
Nehir-Poyraz Damlakrdg yaaa sonuncu az artmış sanki kuzum üzmek için demiyorum sakın strese sokma kendini ama en az iki katı artması lazım iki günde bi ikinci tam iki katı artmış ama üçüncü az artmış 😔
Nehir-Poyraz Damlakrdg tamam dediğim günler iki günde bir oluyo inşallah değildir ama hazırlıklı ol yinede canım asla üzmek değil niyetim ama üç kimyasal gebelik geçirdim üçüncü betalarda oluyo böyle sonra yavaş yavaş düşmeye başlıyo. İki gün sonra yine ver düşecekmi yükselecekmi bugün normalde senin en az 110 falan olması lazımdı
Nehir-Poyraz Damlakrdg pazar günü verebilcen bi yer varsa pazar ver iki günde bi %60 üç günde bi %100 artış bekliyo doktorlar mesela pazartesi vereceksen bugünden %100 artış göstermesi gerekir
Nehir-Poyraz Damlakrdg rica ederim canım üzme kendini can sıkıcı üzücü bi durum biliyorum üç kere yaşadım nasıl hissedersin en iyi ben anlarım ama sonrasının sağlıklı olmasına zemin hazırlıyo diyo doktorlar
gonul1984 Sen burda herkese umut oldun hem abla hem kardeş hem hemşire doktor ebe ezzacı her şeyimizi senle paylaşıp fikir alıyoruz.sabrına hayranım canım iyiki varsın herkese yardımın dokunuyor☺️sıkılmadan her soruyu cevaplıyorsun 🥰💐😘
Damlakrdg Nehir-Poyraz Allah büyük canim 😔 suan gebelik belirtilerim hep var cok şükür insallahda duzenli artar bebeğimi saglicakla kucagima alirim insallah
Nehir-Poyraz Bebek9898 sana her konuda 7/24 hizmet veriyom zaten anacım bide doğumuna girersem tam olacak 🤣🤣🤣