busra2253 Merhaba canımlar, beta değeriniz ilk baktırdığınızda kaçtı ne kadar geciktiren sonra baktırdınız artışı ne kadar sürede oldu deneyim kıyaslama yapmak adına yazarsanız çok sevinirim
maviruhum busra2253 ilk öğrendiğimde adetime 1 gün vardı 31di, 2 gün sonra 72 oldu, 2gün sonra 146 oldu doktor yeterli dedi. Keseyi gördük, sonrasında kalp atışını duyduk. Biz bebeğimizi kaybettik ama genel olarak bu şekildeydi
NurCeren00 Aminese 2 gün kala 30 Regl günümde 120 2 gün sonra 240. Küsuratları vardı tabi bu şekilde bir artış oldu. Önce 4 katı sonra 2 katı
Aylinbarlass maviruhum adetimi 5 gün gecti kan testi yaptirdim ve 1836 çıkmıştı üç gün sonrada hastaneye gittim ve bebegimin kesesi gözüktü
Portakalimsi545 Beklenen adet tarihinden bir gün sonra 1.20 idi, bir hafta sonra 8,43 iki gün sonra 48,62 derken artıp gitii☺️
Naz_izmir Portakalimsi545 4uncu gun kan testi yaptirdim 2 cikti bugun 5gun gecti tekrar yaptirmadim adetim gelmedi hala 1hafta gecince tekrarlasammi
KumsAlyaa Portakalimsi545 canım adete 5 gün kala kan testi verdim sonuç <1,20 Diyor gebelik yok diyorlar ama seninde mi böyleydi uzun yola gidicem de acaba var mı yok mu emin olamadım
BaharBA Portakalimsi545 peki ultrasmda bktinzmi bnmde adetmden 1 hafta qecti 8.09 cikti yarin qtop kan vercm acaba kimyaslmi diyorum ama snzde benmki qbyms bn bide 1 hafta oonce lekem qeldi
User61 Portakalimsi545 1.20 değerde iken gebelik yok dediler mi size. Bi arkadaşımın beta değeri 2.30 sağlık ocağı ona gebelik yok dedi
Esmanur1905 NurCeren00 evdeysen yapıp hastanede mi kan verdin canım regl günü evde kaç gün kalaya kadar çıkıyor pozitif olduğu
greybrde busra2253 7 gün geçti beta 182 çıktı bida kan tahlili yapılmadı aradan baya zaman geçti gittim kese vardı sadece 2 hafta sonra da gidip bebek kalp atışı duyduk
Papatyayt greybrde bisi sorucam canm Net olarak hangi haftada ve beta degeriniz kac ken kesede bebek gorundu acaba Cunku bende gittim ama bendede sadece kese gorundu bebek gorunmedi
gmzaltns greybrde benimde adetimden 7 gün geçti bhcg 128 çıktı benden bidaha test istediler . İnş sağlıklı gebelik olur inş .
NurCeren00 Aminese allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Benim o zaman ki doktorum 5000 ve üzerinde kese kesin görünür demişti
Portakalimsi545 Naz_izmir bence olmazsanız yaptırın. Hala birşey çıkmazsa kadın Doğum uzmanından randevu alın
Feyzaveannesi busra2253 ilk kızımda 1 gün gecikme ile 76 ertesi günde 148 çıkmıştı. 2.grbeliğimde 3 gün gecikme ile 1258 24 saat geçmemişti yaptığımda 1600 küsür çıkmıştı