UlkerKamran
Ama sayili gun tez kecir,,men 34heftelik hamileyem.6dan 13hefteye kimi urey bulantim olub ,ozde pis vezyetde.qriple,taksikoz bir araya dusdu.,deyirler guya ziyani yoxdu qripin,,ama 12heftelik olanda oldugum qrip bugun mene prablem yasadir.,hekim deyir agir qrip kecirmisen? Dedim h3,,deyir ona gorede 30heftemden basdiyib cift qocalmaqa.1,2bodi filan almisam ,qalan hecne ,,anama tapsirmisam o alacaq.Ozumun halim yoxdu bu istide cole cixmaqa.xesdexana cantamin bele yarisini hazirlamisam.hemde mende erken dogus riski de var
Fidashka
UlkerKamran qrip ziyani yoxdu kim deyirse inanma cahildi.Dunyayialem bilirki hamilelikde qrip cox pis ziyanlidi olan kimi srazi qabagin almaq lazimdi.Ciftim qocalib dedin mende qorxdum☹️ 2 defe qrip olmusam biri yungul sadece burun tutulmasiyla olub digeri ise emellibasdi.
Gulnar94
UlkerKamran cift qocalanda ne olur ki? Nie erken dogus tehluken var
FerideMustafazade
UlkerKamran Allah kömeyin olsun Mende qripden qorxuram amma su içirem soyuq yoldaşım esebleşir ki içme sağ salamat alın qucağınıza inşAllah 😊
Gulnar94
Fidashka 2 defe olmusam qrip qizdirmali ( ama antibiotik ve s mualiceler almiwam 26 ci heftede doplere duwdum sadece suda cokuntu var idi az miqdarda basqa hec ne bundan sora nese problem olarki? Uje 30 a kecmiwem
Fidashka
UlkerKamran
Men ne qeder dedim derman alan olmadi mene ,qarsisini ala bilmedim ,ozde gece birden bire tutdu,usutme,qizdirma.ozdeki yoldasimi oyatdimki mene su versin.odaki geceler oyanmaz..ele ele yandim 40derece qizdirmadan.,Allah analarin canini sag rlesin,,anam seheri apardi qulluq eledi.bol maye ,birde coxlu sut icirtdi.,2hefteye ozume ancaq gele bildim.,,cifte qocalma 30hefteden baslasa da usaq yaxsidi.Qurban oldugum qoruyanda qoruyur.,32heftelik uziye dusdum,bebes 2700idi.tontis olacaq her halda😃
Gulnar94
UlkerKamran vay vay menim yoldawim qaynanam ele weye hessasdi 40 derece Allah qoruyub balavi baci mende 2-3 gun oldu qizdirma 38 den yuxari qoymurdug qalxmaga gezenlerden tutdum men 3 defe qizdirmam olub 2 sinde qruple kecirmiwem men 4 aya kimi bulanti yawadigimcun bedenim zeif duwmuwdu tez tez xestelendim ama ne qeder mualice almiwam day her hefte xestexanada olmuwam men qoymamiwam usaga nese ola
Gulnar94
UlkerKamran
Mene hekim antibiyotikler yazdi,,hec birisini icmedim,,1ce defe qizdirmamam yukseldi deye simes vurdular ,i vse,,qalan ancaq bol bol maye.Sora uzide baxanda suyum bulanmisdi biraz.,Cift vaxtinnan erken qocalanda usaqa qida oksigen yaxsi getmir,lap qocalanda hec getmir..demeyim oduki 13heftede bir ziyani olmadi,ama indi indi basim cekir.,,qisda hamile olmaq cetindi.
UlkerKamran
Ama yayda cetindi,,istiler dozmurem soyuq su icirem,,seherdendi yavas yavas bogazim qiciqlanmaqa basdiyib.,bu istiler biteher eledi bizi..,
FerideMustafazade
UlkerKamran deme valla men vintilyarı qoşuram yoldaşım söndürür 😆 İstiden heç yata bilmirem
UlkerKamran
Oda qurudur adami😯😯hava ozu serin olsa yaxsi olar,,sende bol bol temiz havada ol ,,hetta tez oyanirsan ,saat 5de 4de en temiz hava onda olur,,men oyresmisem,her gun o vaxti cixiram heyete
Gulnar94
Salam qizlar necesiz?