Bgmnfrtiti Sedaaaa2 inşallah bizimki direk göstermişti cinsiyetini çok netti…Ama şuan doğuma az kaldı yüzünü asla göstermiyor 😁
whitedream Sedaaaa2 aynen canım benim öyleydi özele gidiyorum zaten 😊 bende farklı bişi bekliyodum ilk başta bilmiyoken🙈
Sedaaaa2 whitedream bende vallahi yani hamilelkte test mest tarama vs korkuyorum bilmedıgımden hayatımda 3 kere zor kan aldırmısımdır bi kere bile kovit testi yaptırmadım ama maşallah her gidişimde kan verıyorum bu da benı böyle bı acayıp edıyor valla
dnzhtc01 @Sedaaaa2 bn şuan 13 haftalık oldum 12.haftamda kontrolüm vardı gittim özel hastane ama malesef göstermedi
Kkbbra dnzhtc01 O haftalarda pek net olmaz ben 18 haftamdayım pozisyon hep kötü denk geldi göremedik meraktan delrcm
PrensesFiona Sedaaaa2 12. Haftamda kesin olmamakla birlikte kız dedi doktor bakalım 16. Haftayı bekliyorum bende.
Sedaaaa2 PrensesFiona o da kötu bısey tahmınen deyince gene bekle bekle bekle zaten 12 ye gelene kadar zaman gecmedi bi de 16 yı bekle anam anamm
PrensesFiona Sedaaaa2 aynen öyle artık sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz de biz bekleriz onları 😊