Civcivim000 Sedaaaa2 yaaa😅sağlık olsun. Aslında net olmayacaksa öğrenmek iyi değil bence doktor bi anda söylemese ben sormayacaktım😄
Sedaaaa2 Civcivim000 bizimki yatıyor doktor salladı bi iki kere ikili test için enseye bakalm dedı götünü donuyor eli ayagı kıpraşıyor geri uyuyo 😂
Civcivim000 Sedaaaa2 derin uyuyası varmış rahatsız olmuş demek ki 😅 benimkini de doktor dürttü öbür tarafa dönüyo rahatsız oluyolar resmen çok komiğime gidiyo😅
Sznmr 2melek_annesiii valla ben anlamadım tabide doktorum bacak arasında ki çıkıntıya bakarsak erkek olucak dedi hemen sonraki haftalardada pipisinin fotosunu aldık elimize 🤩
Sedaaaa2 Civcivim000 ay benımkide cok komıktı sonra kafayı çevirdi bi baktı şöle yüzüme yüzüme geri ıgıl ıgıl uyudu 😂😂
Berlaysgl Sedaaaa2 canm özele gidiyorsan ilk 10 gün içinde muayene ücretsiz ya bir hafta sonra yine git vişne suyu iç belki o zaman görürsünüz 😅insan çatlıyor valla bnde 13+4 oldum her gün uyanıp gün sayıyorum biraz daha geçsin diye😏🤣
Sedaaaa2 Berlaysgl evet 10 gün muayene ücreti yok ama ikili tarama yaptıramadık 3 lüye gidicez o zaman net bellı olur dedi ebede saolsn doktor 16 da soyler hiçde yanılmadı bu zamana kadar dedi