Mualla Kızlar mide bulantısı regl olacakmış gibi karın ağrısı ve çok şiddetli sag bacak ağrısı var bunları yaşayan var mı normal mi korkuyorum ağrılardan uyuyamıyorum 34 haftalığım
Sedefcann08 Mualla kac gündür bende ayniyim canim.postuma rastladin mi bilmiyorum ayni seler kanamasiz regl oluyorum resmen hepsini geçtim asıl derdim suyum azalmış askıda tetikte bekliyorum resmen😣
zehracinar Mualla Bende dün geceden beri aynı şeyleri yaşıyorum midem bulanıyor belim ağrıyor karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor,kaburgalarım sanki kırılmış gibi ağrıyor iki gün sonra kontrolüm var ama erken Doğum riskim var diye sabah gidicem sanırım 🤦🏻♀️
Sedefcann08 Mualla 2 gece yattim canim.hastenede serul igneler falan bu su bizi 2 hafta daha getirir cok.rahat dedi sikinti göremiyorum dedi ama azalma.nasil oldu anlamadim kaçak mi olmuş ole cok.detayli konusmadi acikcasi sadece bebegin kilosu gelisimi gayet yerinde dedi dinleneceksin dedi
Sedefcann08 zehracinar birde alttan muane ettiler aciklik yokmus ama.isi bilmeyrn baska bir ebe 4 cm aciklik vsr diyerek taa bulunduğum yerden uzak baska hastaneye gönderdi kuvezi olan ama aciklik falan yok korkuyla evde yasiyorum wc ye gidince aklim.suyum gelirmi derdindeyim
58Vildan 34 haftalığız benimde 2 saatte bir gelen hafif adet sancılarım var 3 4 gündür bununla birlikte bide mide bulantısı kusma sorunu 😒 bakalım cuma günü randevumuz var ne diycek doktorumuz 😒 senin sancın hafif mi geliyor?
Mualla 58Vildan şiddetliydi şuan hafif bir ağrı geçmek bilmiyor sag bacağım yerimde duramayacak şekilde ağrıyor Benim de kontrolüm bugün inşallah bişey çıkmaZ 😰
58Vildan Mualla haber ver bize de canım 34 haftalık oldun artık bişey çıksada sorun etme en son kaç kiloydu bebişin