emiras59 minnakanneeee bence doktora gittiğinizde eşinize doktor söylesin öyle saçmalık olur mu ya :)) ya da Kağan Kocatepe nin videolarını izletin. Bebek nasıl rahatsa öyle yatırıyor sizi zaten bir şey olmaz :)
minnakanneeee Deletedmom93428 bende sürekli dönüyorum eşim bana bebeği karnında delirttin diyor galiba asla bidaha hamile kalmiyacağıma yemin edecem herhalde
minnakanneeee elfmoom Öyleyim de eşim sürekli laf söylüyor o çocuğu karnında öldüreceksin yada o çocuk karnında delirdi gibi vs.seyler kafayı yiyecem artık
emiras59 minnakanneeee anlayarak izlese böyle şeyler söylemez adam her tereddüt konusunda içimi rahatlatan tek doktor daha fazla izlesin 😊
Kusciviltisi minnakanneeee neden zarar versin sırt üstü yatmak sakıncası sadece sağ sol gayet serbest dönmekte serbest yani 🥰
Yagmur00 minnakanneeee oyle sey oluyor mu canım ya aynı kocan benım kaynanam ya karının ıcınde ne Olcak yaa oyle seyler dusunme canim ya kotu yu cagırmayın
Deletedmom_5 minnakanneeee Ay banada kaynanam kızıyodu bebegin boynuna kordon dolanır diye ama ben genede dönüyodum 35. Haftada bebegimin boynuna kordon dolandı sma doktorum böyle biseyle alakali olmadigini söyledi tabi simdi kaynanam bak gördünmü diyo o ayrı
Sogancik minnakanneeee ben de çok dönüyorum bacak ağrılarından dolayı. Burda okumustum doktor zarar vermez kordon o şekilde dolanmaz demiş. Rahatladım. Artık gönül rahatlığıyla yavaş yavaş dönüyorum
Ozee Akıl var mantık var böyle bir şey olsa şuan sağlıklı bebek kalmazdı. Uyurken ne yaptığımızı biliyor muyuz? Valla sağıma da dönüyorum soluma da sırt üstü de. Bu kadar da her şeyi abartmayı doğru bulmuyorum
minnakanneeee Ozee oof offff gelde bunu anlat dinlemiyor kii sanki ben uyurken başımda nöbet tutuyor 🤦
NurCeren00 minnakanneeee 😂😂😂 kıyamam sana olsun sakinliğini koru. Kim bilir nasıl hayal ediyor. Çocuk içeride sıkışıyor dönünce kafasının üstüne falan düşüyor sanıyor olabilir 😂😂