-ilk-gebelik duygu0693 ama ara öğün olarak yapın sakın yemeğin üstüne yemeyin . Ben mesela kahvaltıdan sonra 2.5-3 saat gecince yiyorum ve yanında muhakkak süt ya da yoğurt alın . Ölcün inşalah sizi de cıkarmaz🙏 Ben çıkarmadığı için tüketiyorum
-ilk-gebelik duygu0693 ve bence yemeden açlığınızı ölcüm eğer açlığınız yüksekse de tüketmeyin . Benim son zamanlarda açlıklarım asırı düşük oluyor aşırı cıkarmamasının nedeni belki odur. Sizi cıkarsın istemem suan vijdan yaptım beni cıkarmıyor ama ya sizi çıkarırsa diye🥺
duygu0693 -ilk-gebelik Yok hiç öyle düşünmeyin 🥰 dediğiniz mantıklı geldi deneyip göreceğim bende Rabbim yardımcımız olsun çok zor kendini sınırlamak sağsalim evlatlarımızı kucağımıza alalım 🙏
cgnduru Delicesareti bir şey olmaz o kadardan.. 1 günde 1 buçuk kilo yakamazsin senin aç karınla ve lavaboya gittikten sonra tatilmiş olman lazım her zaman.. büyük ihtimalle önceki seferde ondan çıktı fazla 1 gün bile olsa vücudun bir değişiklik gördü ilk ödem va atarsin
Delicesareti cgnduru ben zaten tartılırken her zaman sabah kalkınca aç karnına ve wc ihtiyacını gördükten sonra tartılıyorum kesin ödemim gitmiştir bende öyle tahmin ediyorum
sedanurunalx19 Delicesareti listenizi merak ettim açıkçası kilo verme Azmi’niz çok güzel biraz anlatabilir misiniz beslenme vs☺️
Delicesareti sedanurunalx19 sabahları haşlanmış yumurta salatalık domates peynir 4 tane zeytin 1.ara öğün kefir ya da süt öğlen yemeği 6 yemek kaşığı sebze yemeği ya da kurubaklagil yemeği yanında mevsim salata yoğurt 2.araböğün bir porsiyon meyve ayran badem ya da fındık akşam yemeği sebze yemeği yada köfte ya da kurubaklagil yoğurt salata bu şekilde bunların yanında birer dilim tam buğday ekmeği var toplam 3 dilim ekmek ama ben hiç doymuyorum çok yetersiz geliyo bana
Delicesareti sedanurunalx19 gider ya emzirirken de verirsiniz Doğumdan sonra diyet yaparsanız bence sütünüzü etkiler cidden şimdi bile o kadar zor ki emzirirken gıdaya daha çok ihtiyacımız olucak
denizz1009 Hamileliğin başından beri 5 kiloya yakın verdim bende. Şu son zamanlarda şekerden korkuma da fazla birşey yiyemiyorum oda etkili oldu. İstemsizce gidiyo kilo bende biraz tedirginim bebeğin gelişimi vs. Geri kalırmı diye