FDK2835 Merhabalar, sürekli abdest aldığım için elimde ve yüzümde kuruluk oluşuyor. Cildim zaten kuruydu. Sanki şimdi daha da kuruyorum. Arada kaşıntı da oluyor. Hamilelikte hangi ürün kremler kullandınız acaba?
Nesossssss FDK2835 bende de aynı sıkıntı var yüzüm komple pul pul dökülüyor. Ben yatsıdan sonra direk bepanten krem sürüyorum elime yüzüme baya iyi geliyor sabaha kadar yumuşatıyor:) ama ertesi gün yine aynı:)
ozge_sblr FDK2835 canım benimde hamileliğin başında sol elimin üstünde çok kuruluk oluyordu. Her gece yatarken vazelin boca ediyordum ama maalesef fayda etmiyordu. Bir süre sonra kendiliğin geçti. Şuan 35+2 yim ne kuruluk kaldı ne başka bişey. İnşAllah seninde hemen geçer kuruluk ve dökülmen 🌸
FDK2835 Nesossssss Teşekkür ederim aklıma geldi ama zararlı olur mu diye kaçınıyorum. Ben her çeşit krem kullandım. En ucuzundan tutunda en pahalısına kadar ama fayda etmedi. Şimdi bebek olunca krem sürmeye korkar oldum.
Nesossssss FDK2835 ben açıkçası doktoruma danışmadım ama bebeklerde de kullanılabildiği için hamilelerde sakıncası yoktur diye düşünüyorum 🤔
FDK2835 ozge_sblr çok teşekkür ederim inşallah geçer. Hamile değilkende kışın çok kuruyordum. Şimdi arttı gibi. Krem sürmemek için direniyorum. En son bebek yağı alayım diyordum. Biz yolun başındayız daha 10+5 🙈 Maşallah size 😇🤲 Rabbim sağlıcakla bebeğinizin kucağınıza almaya nasip etsin inşallah 🤲
ozge_sblr FDK2835 amin inşAllah canım. Eğer ki baktın aşırı rahatsız ediyor doktoruna danış o muhakkak bişey önerir