Nundiyebiri Denizyildizii doktorlar daha dogum anında diyor bebege anne sütünden başka birşey verilmeyecek diye ha sit gelmez mama verilirde şekerli su ne
Minaminisi Nundiyebiri ya tabi canım bence de gitmeli nevresim takımı😊 ben kendi listemizi şuraya yazsam oooo 😁
dilaraRecep Zehrayenianne bence olmazsa olmaz yeni dogum yapdigim icin 2 pijama takimi depend battaniye ben usumustum belki sende usursun yanina al nolur nolmaz diye bebek kiyafetleri bezi agiz mendili
candanx canım olmazsa olmazın önden düğmeli kısa kollu gecelik, sabahlık, göğüs ucu kremi, kalkan, göğüs pedi, bebeğin giyecekleri, battaniye, depend,tarak, büyük müslin bez ve tabiki puset
Zehrayenianne Herkese çok teşekkür ederim çok faydalı oldu gerçekten şekerli su bana da çok tehlikeli geldi onun dışında herşey çok mantıklı☺️☺️
Elikra Denizyildizii üçüncü çocuğumuz olacak şimdiye kadar bi zararını görmedim☺️ Siz zararlı görüyorsanız vermeyin
Elikra Denizyildizii ayrıca böyle bişey olmazsa olmaz da değil seçenek sadece yapıp yapmamak ebeveynin takdirinde
Erol Nundiyebiri ben anlatamıyorum galiba bir cay kasıgı veya iki seker kasıgı sekerlı su mu yapacak doktorumuz bıle bir ıkı kasıktan bırsey olmaz dedi yapmaya bilirsiniz illa yapın dıye ısrar mı ettim anlamadım
kelebeklerdeniz23 Zehrayenianne anne için depend kadın pedi kesinlikle çok rahat ettim, sezeryan olacaksa eğer ilk gün için önden düğmeli gecelik daha pratik oluyor. Bebek için ise ağız mendili, çıt çıtlı iç badi çok lazım oldu. Her ihtimale karşı biberon ve süt pompası da olmalı. Bu ikisini koyma konusunda çok tereddüt ettim ama hastanede iyi ki de koymuşum dedim. En çok kullandıklarım bunlardı.