Yasemin_in68 Deletedmom9823 ahahahah çok iyi 😅 çalışmayı düşünüyon mu peki doğum sonrası şu an kim duruyor dükkanın başında ?
Yasemin_in68 Deletedmom9823 neyse sen hele birini bi doğur da onu sonra bi daha konuşalım 🤣🤣 demi @Mom789 (bi de erkek bebekleri kız bebeklerden daha gazlı oluyormuş bu da burda dursun 😂)((benimde erkek 2 aylık )
Mom789 Yasemin_in68 bende 2.yi dusunuyorumda hahahah bilemiyorum bakalim ya 2.erkek olursa 3 u yaparmiyim acaba diye dusunuyorum bilmiyom yapabilirim 😂
Yasemin_in68 Mom789 bende 5 tane çocuk istiyorum ama istiyorum 😂 valla bilmiyorum yA bence alimeyi büyüt bi kardeşine bakabilecek yaşa gelince yap 🤣🤣🤣
Mom789 Yasemin_in68 ben kendime guveniyorum bakarim bakarimda iste vcudum deforme olnasi beni strese sokuyor 😂
Yasemin_in68 Mom789 ahahaha ben bu kadar kendini yıpratmayı seven bi insan daha tanımadım yaaa 🤣🤣 akşama kadar iş yapar ev siler erken kalkar süslenir bi de üst üste çocuk ister abuuuu
Mom789 Yasemin_in68 yalniz sendeki zekaya hayran kaldim bebenin ismini nasil hatirladin ay cevremdeki herkes unutuyor 😂
Yasemin_in68 Mom789 tartışma konusunu açınca takip etmiştim o ara benim eşimde babasının ismini koydu da hiç benim fikrim sorulmadan ya seninle çok ortak noktamız var da bakma sen 🤣