Umudayolculuk36 52ile kaldım 57kiloyum karnım çok az ayva gibi kız bebek bekliyorum ama herkes erkek diyor aşağı doğru ve ayva 🤣🤣 Ben senin haftanda karnım davul gibiydi ay hiç kilo almamışsın ee karnın çıkmamış bu laflardan sıkılanlar gelin dertleşelim 🤣🤣🤣💜🤰🏻
Kucukmucize Umudayolculuk36 canım ben 34+1 deyim banada hala diyorlar aaa o kadar göbeğin yok yok erkek gibi kız degil
Uzel Umudayolculuk36 hiççç takmayın bence karın çıkmasıyla bebeğin sağlığının hiç bir alakası yok hem daha iyi karnın büyüyüp çatlaması dahamı iyi bence şükret canım ben şuan 37 deyim ve 10 kilo aldım hepsi göbek olarak geri döndü heryerim çatlak
Demiremine Umudayolculuk36 Umudayolculuk36 20 hafta ikizlere gebeyim 2 kilo almışım bende de çok yok 😄
Kucukmucize Umudayolculuk36 64 oldum 52 idim belki iç karnınız geniştir sizinde benim gibi .Benimde ilk bozuluyordu şimdi hiç takmıyorum
Umudayolculuk36 Uzel o yönden bakmadım ben herşey yavrum için çatlak Allahın emri yapacak birşey yok çıksada sağlıklı hayırlısı neyse o olsun doktor değiştiricem sorucam herşeyi normal mi diye 😊
sel_ma benim hamile.kalmadan göbeğim vardı zaten yemek yiyince falan şişkinlik oluyor 17+6 haftayız dahaa🤰ama çıkacak gibi göbek