KbrAtbs Ftmmmm Dün gittim 34+4 dü ama kilosu 2800 müş 🙈 Doktor 36 ile uyunlu dedi. İri bir kız olacakmış bizim cimcime 🤗🌸💕
Birkuzucukbeklerken Ftmmmm 35+5 2630 gramdi bugün 37 olduk yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar oldu kuzucuğum 🐝
Gamzebrk Veralynn yok canım almadılar sabah tekrar gideceğim okdr sancıyla ragmen yatirmadilar ama bilmiyorum fotoğraf yükleyimde bak ordaki gebeler bile şok oldu 🤷
Veralynn Gamzebrk Ay allahım ya devlet mi özel mi orası neyi bekliyorlarmış hala 🤦♀️ suni verseler şimdiye bebiş kucağındaydı
Gamzebrk Veralynn Ankara şehir hastanesi canım 🤷 dün kivrandim ama yok sancısı olmayana yatış verdiler bana vermediler. Bende anlamadım 🤷
Veralynn Gamzebrk Onlar iyice sona gelsin istiyolar demek sacma sapan iş yapmışlar. Sen nasılsın sımdı pekı devam ediyor mu sancıların
Candanesra ATC benimde gebelik şekerim var 35 hafta oldum şimdi siz neden erken doğum yaptınız merak ettim
Candanesra ATC benimde gebelik şekerim var 35 hafta oldum şimdi siz neden erken doğum yaptınız merak ettim
Gamzebrk Veralynn bel ağrm devam ediyor lakin sürekli ayakta dolanıyorum unutmaya çalışıyorum 😄 karnıma konuşuyorum diyorum sen az daha dur almıyorlar işte falan 😄😄