Deletedmom93428 Kızlar plesanta yaşlanması var denilmişti dün dünki nstm de böyle aşırı düşüktü 0 ı bile gördü hani en sakin zamannında 32. 27. Haftamda bile 16 17 çıkardı bu kadar sakin olması normal mi? Daha nstdeym ama şu an 0 1 2 3 resmen
Yokys Deletedmom93428 normall daha zamani var 😊 benm de gecen pazartesi 60 70lerde cikarken cuma 10u gecmedi😅
Yokys Deletedmom93428 ben de istiyorum artik yavaştan sancı 😅 var gerci ama evde cekiyorum cekiyorum hastaneye gidiyorum duruluyor😂
Mom789 Deletedmom93428 banada 23.haftada yaslanma var demisti doktor erken dogum olur dedi sigara ictigimden olmus sigara dumani solumak yaparmis oyle dedi sobra 4 hafta sonra bakildi yok oldu😂 bisey olmaz ya zaten azcik kaldi gelmesine bi sorun yaratcagini hic sanmiyorum
heyecanli1anne Deletedmom93428 olabilir. Bende genelde hareketliyken daha yüksek çıkıyor ondan öyle düşündüm 😊
Mom789 Deletedmom93428 evet benimki yok oldu banada gosterdiydi ultrasonda beyaz beyaz leke gibi uerleri yaslanma var diye sonrs baktiginda tertemiz bi sikinti yok dedi