Merve5561 Kbrbisi21 çok geçmiş olsun bende de gece özellikle mide yanması bel ağrısı sırt ağrısı var ara ara kasılmalar oluyor günde 4-5 kere nefesim kesiliyor sanki ama dr normal dedi olmasına 10 kilo aldım dr biraz dikkat et dedi çünkü rahatsız ediyor beni hantallaştım sanki
gokcekocyigit07 Değerlerinize bir baktırın, tansiyon takibi de yapın, elbette önce doktora da danışın, sancılar artık normal ara sıra düzensiz, yalancı sancılar olabiliyor, diğerleri de kişiden kişiye değişiyor siz yine de bir sorun bakalım, geçmiş olsun.
Kbrbisi21 gokcekocyigit07 kemoterapi aliyordum gebeligimden once hatta hamile kalmadan 1 ay once aldim en son doktorum riskli gebe grubundasin dedi erken dogum ihtimali var dedi ilk aylarda cok rahattim simdi hic bir sekilde dermanim kalmadi ilk gebeligim oldugu icinde ne yapacagimi bilmiyorum
Kbrbisi21 gokcekocyigit07 Yalanci sancilarda cok siddetli geliyor yada ilk gebelik oldugu icin bana sert gibi geliyor bazen yerde kitlenip kaliyorum kalkamiyorum bile yerimden ayaklarimi uzatiyorum gecmesi icin bekliyorum sirtima kadar basladiginda artik dişlerimi sıka sıka bekliyorum
gokcekocyigit07 Kbrbisi21 beklemeyin doktorunuza sorun ona göre gidin nst de bakar, sizi de daha doğru yönlendirir
Kbrbisi21 Merve5561 bende 9 kilo aldim artik alma dediler tuz seker zaten kullanmiyorum ama seker dusuk cikiyor benimde oda bi cesit diyabet turuymus bu donemlerde dikkat et dediler tansiyon dusebilir kan sekeri tamamen dusebilir dediler
Merve5561 Kbrbisi21 benim şeker yüklemesinde 1 saat sonunda 150 çıktı sınırda az yüksek dedi dr tatlı yeme dedi dikkat ediyorum