Ferdadmr Zeyno26 nakis.perisi Instagram hesabı mevcut kesinlikle tavsiye ederim çalışmaları kalitesi memnun kalacağınızı düşünüyorum bende ordan yaptırıyorum şimdi
49411995 Zeyno26 ben yaptırdim instagmda anne çizgisi diye bi site ama malı aşırı güzel nakışını da çok güzel yapmış kadın
Sulekrtk Zeyno26 ben yaptırdım instagramda zeynocanakis var güvenilir sayfa ona yaptırdım ama 1 ay öncesinde siperis vermek gerekiyor çok yoğun olduğu için
Didemmmmm Zeyno26 çiçek sepetinde çok güzel ürünler var ve fiyatı diğer sayfalara göre daha uygun. Bana arkadaşım göndermiş ben çok beğendim.
KbrAtbs Zeyno26 Ben derinbaby sayfasından yaptırdım ve çok memnun kaldım. Hem kalitesi çok güzel hem de fiyatı uygun. Tavsiye ederim
0267 Zeyno26 10lu hastane çıkışı +yastık butikbebecik sayfasından 180. ₺ ye yaptırdım memnunum biraz büyü geldi gözüme ama kumaşı baskısı beğendim
Esma3350 Zeyno26 https://resimyukle.io/g/7q7P0PeETk ben böyle bir set alıp , harfleri de kendimiz aldık ütüyle yapıştırdık hem maliyeti az oldu hem de çok güzel oldu bu şekilde de yapabilirsiniz☺️