Oyaaaaaaaa Merhaba, yeni doğan bebeklerde işitme testi isteniyor..Peki gitmeden yapmamız gereken birsey var mi, bazıları bir kaç gün önceden duş aldırmayın diyorlar. Bilgisi olan var mı?
Busraozzz Oyaaaaaaaa duş aldırmayın altı temiz ve derin uykuda olması lazım ikinci teste girdik bi kulagı geçti sonra utandı ikinci kulagı geçmedi cuma günü inşallah geçer
Gull_94 Oyaaaaaaaa bız hastaneden cıkagımız gun yapmıslardı emzırmıstım sol tarafına yatıyodu bı sure bekledıker bes on dk falan sonra olcum yaptılar herhangı bısey demedıler aylık kontrolunde de doktor tekrar yaptı o da olctu dırekt soyle yapın sunu uygulayın getırın demedıler hıc
Mervehtp81 Oyaaaaaaaa 2 gün yıkamamış olmanız gerekiyor ve teste girerken bebeğin uyuyor olması gerekiyor o şekilde yapıyorlar bebegi
Asyaayaz1 Günü yapılmıştı kızıma herhangi bişeye gerek yok 2. Günü yıkamıştım ben doktor izniyle sadece karnı Tok olması gerekiyor ağladıkları zaman yapamıyorlar testi
Busraozzz Oyaaaaaaaa aldırma bence net olsun bende aldırmadım aldırmıycamda cuma günü gelince aldıracam ne olur ne olmaz
Busraozzz Oyaaaaaaaa vallahi ben aldırmadım Bugün gittik geçti şükürler olsun budan sonra bol bol banyo 🛁🐣
Mercimek26 Bize 3 gün önceden aldırın duş demişlerdi. yani bugün yıkayın cumada hastaneden geldikten sonra yıkarsınız.