Matpk 33 haftalık olduk iki gündür gece hiç uyuyamıyorum uykuya dalamıyorum. Huzursuzlukla uyanıyorum yokmu bi çözümü😒😒😒😒😒😒😒
Bahar54 Matpk al benden de o kadar gunes doguyor ben uykuya daliyorum gunde sadece 3 ya da 4 saat uyiyorum 2 haftadir 😕
Matpk Bahar54 cuma kontrolumuz var iple cekiyorum doktoruma soracam uykuya dalmayı kolaylastıracak bi ilaç vs😒
AyseSapmaz Kızlar doğumdan sonra o uykuları mumla aradım. Elinize geçen her fırsatta uyuyun kesinlikle dinlenin sonrasına enerjiniz olsun😭
Mehtap53 AyseSapmaz ya bisey sormak istiyorum 16+1 olduk sag tarafta kasik ağrısı var birde bugün mide ekşimesi başladı mide bulantisiyla beraber normal mo acaba o kadar yazdım kimse cevap vermedi sabahleyin de kontorlim var duramadım artık ya
Deletedmom18 Mehtap53 günaydın canım normal ama doktora söyle miden için ilaç versin ileriki günlerde şiddetlenip gece seni uykusuz bırakıp mahvedebilir çok geçmiş olsun
Gulyllu Bende öyleydim bir ara ama bu aralar o kadar ağrım oluyor ki yorgunluktan uyuyorum resmen Allah yardımcın olsun