Mervenurns Güzel hamişler merhaba 2 günden beri kabızlık sorunu çekiyorum sabahları ılık su içmeme rağmen hala yapamıyorum :( ne yapmalıyım
Fndmrplt Mervenurns en iyisi kefir ya da doktorunuza danışın duphalac diye bir şurup var uygun görürse ondan kullanın bende de kabızlık oluyor hemoroid e dönüştü aman dikkat edin
Clementinee Mervenurns sudan önce 2 tane taze kuru farketmez mürdüm eriği ye canım akşam da aynı şekilde
merakliblog Dün kayısı reçeli yaptım az şekerli onu yiyorum iki gündür iyiyim. Bir de kabak çok iyi çıkarıyor taratorunu yapıyorum yemek niyetine. Bir de iki gün ekmek yemesem hemen çıkıyorum ekmek beni kabız yapıyo
Nisaanuur Demir ilacı kulandığım için bende aynı sıkıntıdayım fakat kayısı hoşafı yiyorum sabahları kahvaltıda bir problemim olmuyor artık 🥲🥲
Ayca0909 Nihal42- devlet bakmadı bile benim gittigim kadin doğum doktorumun olduğu hastane avicenna esenler
Nilduru Mervenurns kayısı kompostosu çok iyi geliyor şekersiz yap günde 2 bardak iç 1 hafta boyunca düzene sokuyo hemen