Saripapatyam1 Derink ben iki çocuğumda da hep 14. Gün ilişki olur biri kız biri erkek olucak inşallah. Bence günle alakası yok erkek belirliyor sonuçta rabbim neyi isterse o olur
tuna_tuna Derink adetin kaçıncı günü bilmiyorum tek ilişki olmadı ama şuan ki haftama baktığında 19 haftalık evliyim 19 haftalık hamileyim 😳 tam hesap yapamıyorum
mrsflowers BurcuGorkem alakası yok erkek en çok hangi spermi saçarsa çünkü bizde o ay sadece yumurtlamada ilişkiye girdik ve kız 🤪
BurcuGorkem mrsflowers bu bir araştırma canım genel olarak spermler öyle oluyor, ama illa ki öyle olacak diye bişey tabi ki olamaz birsürü sperm var hangisi kazanırsa 😂
Minaaaakk Derink oğlumda tam yumurtlama günü tek ilişki ile olmuştu , şimdi kızıma hamileyim bunuda çok araştırarak yaptık bir kız çocuğumuz da olsun diye ,adet olmama bir kaç gün kala sık ilişki ile tutturduk 😅😅 bizde teoriler nedense tuttu
Derink Bensunsal evet canım ilk, gönlümden geçen erkek ama her şey kızı gösteriyo hayırlısı olsun sağlıklı olsun da hepsi kabulüm
Bensunsal Derink erkek canım seninkisi daha cok küçükmüş ben ultrasonda gördü sandım hurafelere inanma 🙂
Ervan Derink canım cinsiyet Allah’ın isdemediyle olan birşey başka hiç c bir şeyle alakası yok . Herşeyi. Hayırlısını isde dua et bı tarz şeylere inanma
Derink Bensunsal hurafe değil ki bilimsel bazı araştırmalar var aslında ama bende yaşayanlara sorayım dedim bi :) hayırlısı olsun sağlıkla