EylulHifaa Kızlar nstye kaçıncı haftada girilmeye başlanıyor ve kaç hafta aralıklarla giriliyor yada kaç gün aralıklarla giriliyor
Minel321 EylulHifaa genelde 33. Haftada başlıyor ama bazı doktorlar daha erken veya daha geç başlayabiliyor o senin doktoruna kalmış birsey canım
gokhande EylulHifaa benim doktorum 34.haftada başlarız demişti 36+2 haftalığım her hafta çağırdı devlet hastanesinde 32.haftada başlanıyor doktordan doktora değişiyor ☺️
Hafizeplt EylulHifaa neye göre belirliyo doktorlar bilmiyorum ben 35 haftalık gittiğimde nst gircek miyim dedim sen merak ediyorsun de mi göndereyim seni dedi daha erken aslında gibi 😅
Hamisse Benm ağrım vardı 26 da basladık 28 de bidaha girdim bidahaki gidişimde 31 olucaz muhtemelen yine ister
Ayseee4238 EylulHifaa ben ilk 32de girdim 2hafta sonra tekrar girdim şimdi 35deyim.bundan sonrada hafta bir gireceğim.
Durunbigeldim EylulHifaa 32den sonra girdim 15 gün arayla 15 dk falan sürüyor 32den sonra her kontrolde giriyorsun
gokhande Sevdamiray sizin doktorunuz farklı bir yol izleyebilir bilemiyorum her doktorun tarzı farklı ama bundan sonra girmenizi isteyebilir
Hamisse EylulHifaa Kasıklarmda ağrı oliyordu adet sancısı gibi muhtemelen idrar yolu enfeksiyonndan dı ama nstde bi sıkintı yoktu