Ben çok çok zorlu bı hayattin içinden çıktım o kadar detaya girmeyecem sizleri bunaltmayacam . Eşimle evlendik 6 ay korunduk istemedik cicuk sonra istedik olmadı 8 ay filan doktora gittik bende triod çıktı ddik ondandır zar yinede denedik hep ,eşim gitti sonra dünyamız başımıza yikildi,azosperm i die bişe ömrümüz de bilip duymadığımız bişe bu ,neyse bizi üniversite hastanesine gönderdiler ,ttahliller su bu araya pandemi deprem girdi tam 2,5 yıl uğraştık ,eşim İzmir depreminden 1 hafta sonra amelyat oldu mikro tese 6 tüp sperm bulundu ama çoğu yerinde hareketli ,sıra bana geldi gittim geldim hastaneye ,3 araç değiştirerek gidiyorduk ,gittim enfeksiyon vardı 1 ay öyle gitti bende 6 ay filan gittim geldim sonunda ddiler tedaviye başlayalım .iğneler ilaçlar verildi .sonra 2.haftada yumurta toplama işlemi oldu .lokal anestezi ile.5 tane yumurta toplandı üzüldüm ddim az ben 20 tane bekliyordum bi saat sonra eve gittik aradılar 2 tanesi döllenmiş diğerleride döllenme asamasinda ertesi gün gelişimler devam ediyor 3.gun gelin transfere ddiler ,çok fazla su içtim neyse girdik git yumurta kalmamıştı bir tane yola devam etmişti onuda transfer ettile 4 hücreli di ama ddiler çok güzel bir transferiniz oldu die .sonra zaten başka sedyeye geçiyorsun kızlar ben sedyedeyken ayaklarımı hafif kirmistim odaya gidincede o sekidle durdum yarım saat sonra çok çişim geldi sordum gidebilirsin ddi (dedim kesin tutmaz daha yarım sat oldu gittim tuvalete )sonra geldim bı yarım saatte sırt üstü uzandım ,taksile eve gittik taksidede ayaklarımı kırarak uzandım ..