Elcnbykckr Merhaba kızlar, erkek isim önerilerinizi yazın veya neler koydunuz fikir olsun erkek bebiş bekleyenlere ☺️
Mrv1007 Elcnbykckr biz oğlumuz olursa Can koymaya karar verdik ismini. Ama ben hep Umut Deniz koymak istiyordum, biraz içimde kaldı 🤣 Ata, Kayra, Poyraz, Ömer de yeğenlerimin ismi 🧡
Minnakkkk Elcnbykckr oğluşumun adı Emir Asaf 💞💞 Yusuf mirza, deniz aras, yiğit vefa listemizde vardı 😀
Elcnbykckr Mrv1007 bir türlü hiçbir erkek ismi icimize sinmiyor eşimle kafayı yicez🤣 poyraz deniz toprak rüzgar bunlardan bolca var ya
Mrv1007 Elcnbykckr evet gerçekten isim bulmak cok zor, adı Merve olan birisi olarak bol bol aynı isimden kişilere denk gelmek nedir çok iyi biliyorum 🤣 inşallah içinize sinen güzel bir isim bulabilirsiniz. Ben çok değişik, yeni nesil isimlerden hoşlanmıyorum. Duyunca “Anlamı ne” diye sorduran isimleri sevmiyorum. Klasikten şaşmayacağız eşimle sanırım 🤣 hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz
AysenurAsel8046 Bende burda beklıyım bızde karar veremedık daha 😊😀 göktuğ, karahan, göktürk, ali asaf, aras bulut, cihangir, gökay fikir olur belkı sızlere 😊🥰
AysenurAsel8046 Elcnbykckr valla bızde karar veremıyoruz canım tercıhlere bır yenısı eklendı ezel 😀😀😀 bakalım