Demirgul27 Arkadaşlar tarama testi hakkında bilgi alabilirmiyim ayrıca ücreti özel hastanede ne kadar bilginiz varmı
GoncaClk Demirgul27 ben iki gün önce yaptırdım özele gidiyorum zaten normal muayene ücreti verdim başta ultrasonda ölçülere baktı sonra kan verdim. Kan verirken de ekstra 130 TL ödedim.
Buketiniz29 Demirgul27 Git devlette yaptır özel 300 350 Tl alıyor gereksiz ben de devlette yaptırdım 3 dakikasını alıyor hemen yapıyor ve 3gun içinde çıktı benimki randevu bulamazsan acil de gidebilirsin 2li test zamanım doluyor 2li yaptırmam diyip gidebilirsin
Aybiketopal Ben 150 TL ye yaptırdım özel hastanede. Bebeğin burun kemiği ve ense kalınlığına bakiliyo ultrasonda birde kan veriyosun 1 hafta sonra cikiyo sonuclar
Sedaaaa2 Eylul_2 ben normal muayeneme gidicemde orda ikili tarama yapalım derse sizce yine muayene ucretı oder miyim
Eylul_2 Sedaaaa2 Bende henüz yapmadım ama bence muayene ücreti öderiz sonrasında testi yaparlar diye düşünüyorum ❤️
Sedaaaa2 Eylul_2 ogrendım de muayene ucretim 120 tl tarama için bi 120 daha alıyorlarmıs sanırım kan ücreti o da
Eylul_2 Sedaaaa2 Gerçekten uygun benim tarama 300₺ istendi inşallah sonuçlarıda güzel çıkar hepimizin 🙏♥️
Civcivim000 Sumeyye34- ben tıp merkezine gidiyorum büyük hastaneye geçmedim şuan 300 tl dediler muayene ücreti hariç