moms46 Kızlar doğumuma 3,5 ay kaldı daha bebeğime bir zıbın bile almadım. Sizce geç mi kaldım siz kaçıncı ayınızda başladınız birşeyler almaya . Ben her ay bir paket bez alıp koyarım diyordum onu bile yapamadım henüz 😏
Busrakars moms46 yavaş yavaş almaya başlaya bilirsiniz çünkü hepsini birden alınca maddi olarak biraz zorlana bilirsiniz en çok lazım olan zıbın ,Takım falan her ay bir kaç parça alırsanız daha iyi olur sizde zorlanmazsınız
Seda_nrr moms46 geç kalmamışsınız ama başlayın hatta hızlandırın sonra hepsi birden yığılınca zor oluyor :)
bebegimizibekliyoruz1 moms46 bu benim listem biraz uzun ama herşeyi yazıyor bazılarının markalarını kesinlestirdim öyle yazdım Göğüs Ucu Kremi Gümüş kapak Göğüs pompası Göğüs Kalkanı Göğüs Pedi Depend m beden Süt Sağma Makinesi lansinoh elektrikli Mochi süt sağma pompası Süt Saklama Poşeti lansinoh Emzirme Önlüğü Emzirme sütyeni Lohusa takımı gecelik taç terlik Şifonyer içine düzenleyici Hm zürafa Korbel bebek çöp kutusu Anne Bebek bakım çantası Emzik bibs ve Philips avent ultra air Cam Biberon Philips avent Mama Termosu Bebek Arabası Oto Koltuğu Sling Ana kucağı kanguru Mama sandalyesi Oioi ek gıda ürünleri Bebek sallanabilen anne yanı beşik parkyatak Reflü yatağı Bebek çarşaf Bebek yastığı Şifonyer Gardrop Karyola Bebek Kamerası xiaomi Oda ısısı ölçer xiaomi Dönence Bebek askısı Ciniblik Oyun halısı Hışırtılı kitap Oyun kartı Küvet Kova Yıkama Filesi Maşrapa Havlu seti Banyo süngeri Burun Aspiratörü Burun Damlası okyanus suyu Göbek Bağı Bakım Seti Temassız Ateş Ölçer Alt Değiştirme Minderi Alt Değiştirme Bezi tek kullanımlık Tırnak Makası Seti Tarak Ağız bezi Pişik Kremi Sudokrem Bephantol masaj yağı losyon şampuan Islak Mendil yenidoğan bebek bezi Bebek Çamaşırları için Deterjan Bebek çamaşırı icin yumuşatıcı Bebek temizleme pamuğu Kiraz Çekirdeği Yastığı çorabı Babynesst seti Hastane çıkışı İsimli hastane çıkışı Çıtçıtlı Body / Zıbın uzun kollu Patikli Pijama Altı Patikli Tulum Patiksiz Tulum Bebek takım Hırka Yelek Şapka Eldiven Patik Astronot Tulum Çorap Külotlu çorap Şapka / Eldiven Seti Ağız Bezi Müslin Nohut battaniye Pamuklu Battaniye Triko Battaniye
Aminee32 Kaç haftalıksin ben 26+1im beşik filan hiç almadim henüz sadece iste genel şeyleri aldim az az daha vakit var ya alırsın takılma
moms46 Busrakars 23+4′üm canım 🌸 bende yavaş yavaş atlet zıbın başlayayım diyorum ama bilmiyorum 🤷🏻♀️
moms46 Busrakars evet bende maddi açıdan zorlanmak istemiyorum o yüzden almaya başlayayım diyorum ama bilmiyorum 🤷🏻♀️
Minikpandaa moms46 aynıyız biz başladık kıyafet puset babynest vs zıbın aldık oda kaldı ve kişisel bakım başlayın bence zor oluyo biten
Busrakars moms46 ne kadar erken o kadar iyi çünkü gün geçtikte ağırlaşacaksınız sizde çok yorulacaksınız zorlanmamak için yavaş yavaş başlayın çok birşey de almayın çünkü hepsini giydiremiyorsunuz hemen küçülüyorlar zaten ben heves edip çok aldım çoğunu daha giydiremeden verdim
Annesininbitanesi1 Aminee32 atar mısınız banada bende ilk gebelik ama alıyorum ne aldığımı çok karar veremiyorum ya ☺️
Silaerincik moms46 E bebekten aldım 450 tl tuttu ama benim daha önceden alınmışlar da vardı işaretli olanlar daha önce alınmışlar işaretsiz olanlar da dün aldıklarım https://resimyukle.io/r/IWyH596jno
havakcdl-48 Bence başlamak için iyi bir zaman son aylarda hem ağırlaşır yapamazsınız hemde malasef hastalık artıyor çıkıp gönlünüzce almakta zorlanabilirsiniz. Siz bilirsiniz ama bez konusunda biriktirme yapmayın bebeğinizin cildine olmayan bir bez olursa hepsini değiştirmek sıkıntı olabilir
moms46 havakcdl-48 siz de haklısınız işte ilk gebeliğim olduğu için pek birşey bilmiyorum baby turco bez alayım diyordum bende 🤷🏻♀️
Balliko Aminee32 en önemlisi canım göğüs ucu kremi lansınoh mutlaka al biberon da wee bayb küçük olanlardan al bence çünkü emer İnşAllah ihtiyacın kalmaz onuda suluk olarak kullanırsın en önemlisi müslin bezler çünkü onlardan çok güzel kundak oluyor