Senem_kirecci Tahamm47 evet ben açtım dün mu ne şimdi sancim var ntsye şancı cıktı siklasinca gel dediler evdeyim şu an
Mihriban_27 Tahamm47 gelmiyor canım maalesef açtım ama gelmedi inşallah sende gelir 40+1 den selamlar 😂🥰
Tahamm47 Yarensnk doktor 41 haftaya kadar yolu var demisti🙈🤣🤣yalnız uyhulamada son 7 gün yazıyor 40 hafta üzerinden tekli rakam beni sinir etti yalan geliyor napayim❌😨
Eylem_kaya07 Senem_kirecci dur şimdi hastaneye gidiyorum acile kontrol e eğer yine boş dönersem post açayım 😂 belki bana da etki eder
Senem_kirecci Eylem_kaya07 hadi bakalim sende bir dogim belirtisi bekliyoruz benim sancılar arası uzun kendisi şiddetli olmaya başladı daha sıklaşmadi sancim
Senem_kirecci Eylem_kaya07 Sabah 60 lardaydi 15 dakika da birdi şu an evdeyim sancim hala 15 dakika bir var 5 dakika da bir olmasını bekliyorim hastaneye yine gidicem
Eylem_kaya07 Senem_kirecci ben pek anlamıyorum sancı kaç olması lazım Ki 8 dakikada bir vardı sancım ama şuan pek yok gibi
Tahamm47 Eylem_kaya07 seni merak ettim doğum başladığında artık ne zman müsait olduğunda yaz bizede🤣 ne kdar uzun sürüyor sabahtan beri aynisin. Ayy diyince doğmuyor demek🤣Senem_kirecci