RonyaArin Deletedmom_9 canm valla birincisi gelişmedi 2 aylıkken kalbi durdu ….ikincisi enfeksiyon kaptım oda kan pıhtisi yaptı bebek 5 aylikti bana zarar veriyordu die bebeği aldılar.. üçüncüsü de 4 aylıkti kromozom sorunları çıktı oda gitti ..doktorlar hiç birsey yok sadece kötü bir şans diyorlar
Deletedmom_9 Elanurgvn61 regl agrısı da gebelik belirtisi oluyor sanırım bazı kişilerde. İnşallah öyledir
Deletedmom_9 RonyaArin bundan sonra sağlıkla kucagına alırsın inşallah. Benim daha hiç gebelik olmadı 🙁
RonyaArin Deletedmom_9 canm umarım inşallah bu ay tutarda hiç gerek kalmaz ama stres yapma allahtan tedavi yöntemleri var
RonyaArin Elanurgvn61 sabah ilk idrarla yaptım ama çıkmadı ama dun gece bitane teste ben sanki gorur gbi oldum ama çok çok az gözüküyordu eşim görmüyordu bile ..smdi ona baktım kuruyunca silik biraz netlesmis diğerindede az silik var ama kurumuş …sabah yaptigimdaki gözükmüyor birsey ..diğerleri koruma çizgisi diyelim @Deletedmom_9 .@21glcn
21glcn RonyaArin yavrum erken gebelik testi alabilirsen onunla yap daha net sonuç veriyor. Attığın testte var gibi ama umutlandırmak istemiyorum kuruma çizgisi de olabilir
Suleblc Ben de sizdenim kızlar adetim 2 gün gecikti test yapmamak için zor tutuyorum kendimi, ilk bebeğimi kaybettim ben de düşük yaptım
RonyaArin Suleblc sana da geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın..test yapma bence de ben kendimi tutmayıp yaptım ama pişman oldum :)) 1.2 gün daha bekle yap inşallah hamileyizdir