Esmanur1905 Elanurgvn61 ay maşallah dualarımda eksik etme canım 🥰 sağlıklıca kucağına alırsın inşallah
Nurciv @Elanurgvn61 csnim bise sorcam rahim kramplari normalmi? Bu kadar agri normalmi anlayamiyorum rahmim cekilior Kramp giriyo felaket zorluyor beni testim negativ bat 19.21 arasi
Elanurgvn61 Nurciv valla canim kramp tam olarak regliden önce yaşamadım ben şu sıralar yaşıyorum ama regliden önce baskı yaşıyordum sanki sırt üstü yatiyormusum ayaklarıyla birisi kasiklarima basiyormus gibi baskı ağrısı vardı sadece bende
Nurciv Elanurgvn61 Pazartesi lan tahlili yaptirsam cikarmi sence cokmu erken olur? 7 gün kaliyor adete neyin nesi bu agri insallah yerlesme flndir. Benim rahmimi sanki yukari cekiyorlar asiri agriyor ve biri sikiyor rahmimi 🤦♀️
Elanurgvn61 Nurciv sabret bence canım tam zamanında gitmeni tavsiye ederim bende aynı birisi sıkıyormuş gibi hissediyordum Rabbım hayırlısıyla sanada nasip etsin en yakın zamanda inşallah ❤
Elanurgvn61 RonyaArin Şükür canım rabbime bu gün gittim doktora hem bebeğimi gördüm hemde kalp atışını duydum Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Elanurgvn61 RonyaArin Amin canım benim Rabbım en yakın zamanda sana da bu duyguyu yaşatsın sana hayırlı evlat nasip etsin inşallah bol bol dua ediyorum sana❤
RonyaArin Elanurgvn61 canım benim Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olur inşallah bidaha o güzel duyguları yaşarım sabırsızlıkla bekliorm
Elanurgvn61 RonyaArin Allaha şükür idare ediyoruz canım mide bulantilarim ve bel ağrılarım var onun dışında iyiyim sen nasılsın
RonyaArin Elanurgvn61 canm sağlıkla gelsin minnoş sabır et onlar geçecek bu sefer hamileliğin keyfini çıkaracaksin allahij izniyle …bende iyi işte idare eder
RonyaArin Elanurgvn61 ameliyat oldum işte. 3 ay sonra hamile kala blrsin dedi ama ben beklermiyim blmiorm canm
Elanurgvn61 RonyaArin hayırlısı olsun canım benim sabretmek zor tabiki Rabbım sağlık versin inşallah hemen olur 🥰❤