Elanurgvn61 Mom3834 kalınlaşma değil ama kalın dedi sadece sonra kan testi aldı yarın çıkacak 11 de gidicem inşallah ama çok korktum başka bir şey vardır diye ağladım saatlerce
Mom3834 Elanurgvn61 yok boşuna ağlamışsınız :) erkense kese gözükmemiştir o da kalınlaşmaya bakmıştır. Gebesiniz diye tahmin etmiştir… ama keşke açıklasaymış 🙈 yarın da güzel haberi alırsınız ❤️🤲🏻
RonyaArin Elanurgvn61 canm stres yapma boşuna zaten kalinlasmis zaten o hamilelerde oluyor ..erken kese gözükmez canm
Mom3834 Elanurgvn61 senden de 🙏🏻 güzel haberleri bekliyoruz.. 😍 aslında e nabızdan e devletten kontrol edebilirsin, eğer sonuç çıktıysa şimdi görürüz :)
Elanurgvn61 Mom3834 Canım daha doktora gitmedim ama e nabizdan baktım beta hcg 777.5 sanırım hamileyim
Annewith Elanurgvn61 degeriniz cok güzel çıkmış hamilesiniz evet 😍 başından beri postu takip ediyorum cok sevindim sağlıkla gelsin inşallah bebeginzde 😍 Rabbim en kisa zamanda bana da nasip etsin 🤭😍
Elanurgvn61 Annewith Amin canım beni Allah razı olsun senden Rabbım sana da nasip etsin en yakın zamanda❤
Arzum1 Elanurgvn61 8 ay boyunca her adetime 2 3 gün kala yapardım yapmıcam daha test biraz zamana bırakcam dedim bi baktım hamileyim kafa rahatlığı cidden çok önemli 🙏
Elanurgvn61 Mom3834 RonyaArin Kızlar doktora gittim 3 buçuk 4 haftalık en fazla daha çok yeni dedi ilaç verdi bana Allab sizden razı olsun isteyen herkese de nasip etsin inşallah ❤